speltips tipsmedoss kamil

Speltips FC Barcelona – Granada 20/9: Odds och rek från La Liga

La Liga bjuder till i form av ett möte under måndagen – FC Barcelona och Granada ställs mot varandra på Camp Nou. Odds tips till 2.15x!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

En ordentlig smäll var vad vi fick bevittna på Camp Nou i tisdags när Barcelona agerade värd i matchen mot Bayern München i Champions League, en smäll vi ändå tror har svidit rejält för Barcelona och för alla anhängare där ute även fastän slutresultatet möjligtvis inte var en jätteskräll. Men just det att behöva inse att man är så pass långt efter en konkurrent i Champions League kan inte ha varit alls kul.

Och därför är det faktiskt bara att konstatera att årets säsong kommer att bli tuff för Barcelonas del, inte bara ute i Europa utan även här i ligaspelet då lag som Atletico Madrid och Sevilla bara blivit bättre. Bra bredd i båda dem lägren. Valencia ser dessutom ut att ha växlat upp och Real Madrid, ja de är åtminstone i vår värld, bättre än Barcelona i dagsläget.

Det är dock fortfarande stor skillnad på lagen i toppen och botten här i La Liga, det kommer vi inte från. Och Barcelona är Barcelona och inget Valencia eller Real Sociedad, fortsatt en gedigen utmanare till guldet här i La Liga och det har vi tydligt fått se under inledningen på säsongen. Sju poäng tre omgångar in och sju gjorda mål är ett fint facit, och därför bör Barcelona även städa undan ett motstånd av Granadas kaliber här på hemmaplan – dessutom ett formsvagt Granada som haft det kämpigt under inledningen.

Noll vinster!

Vi finner Granada först på en 17:e plats i tabellen med noll vinster på fyra spelade omgångar, målskillnaden 2-7 är heller inte rolig och speciellt inte när majoriteten av dessa insläppta mål registrerades mot nykomlingen Rayo Vallecano. 4-0 slutade den matchen efter en katastrofal insats och här närmst blev det alltså en ny förlust efter ett sent avgörande från Real Betis sida. De avgjorde matchen först i den 89:e matchminuten och det gör det hela givetvis bara värre för Granadas del – en ordentlig smäll.

Så det är alltså ett sargat Granada som entrar Camp Nou under måndagen, vi har därför väldigt svårt att se att de ska kunna störa Barcelona i den här matchen. Vi räknar med att få bevittna en trygg hemmaseger och kommer därför även att investera i katalanerna.

1×2-marknaden är dock som väntat ointressant och därför landar vi istället in ett kombinationsspel som betalar fina 2.15x hos spelbolaget Betway. Dvs, att Barcelona vinner och håller nollan intakt, Granada har blivit nollade i båda sina bortamatcher så här långt, därför bör även Barca kunna nolla det här motståndet. 2-0? Stort lycka till vid rygg!

RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Freebet inför Premier League-helgen

Prova på Betsson och få 100 SEK i freebet inför helgens Premier League-matcher.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + BLGM – Nej
Odds: 2.15
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: