speltips tipsmedoss kamil

Speltips Getafe – Atletico Madrid 21/9: Blytung start för Getafe

Det ser allt annat än ljust ut för Getafes del inför tisdagens möte mot Atletico Madrid – fem raka torsk är ett faktum.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Det är inte många rätt Getafe har gjort under inledningen på säsongen 21/22 och det börjar snabbt se väldigt mörkt ut för deras del och vänder man inte på detta snart, ja då kan det mycket väl bli spel i Segunda Division nästa säsong.

Visst kan Getafe skylla på ett tufft spelschema inledningsvis då de ställdes mot Valencia, Sevilla och Barcelona i dem tre första omgångarna, men motståndet har varit ett annat i dem två senaste rundorna, men trots detta har man alltså fortsatt förlora matcher. Här närmst föll man mot Rayo Vallecano med hela 3-0, och innan dess blev man nollade av Elche hemma i Madrid, vilket gör Getafes situation allvarlig.

Addera därtill att Getafe bara gjort ett mål framåt så här långt, nollade i fyra av fem matcher samtidigt som de alltså släppt in åtta mål, livet efter Bordalas är tuffare än vad man hade kunnat förutse och därför har vi även väldigt svårt att se att de ska räcka till mot Atletico Madrid på tisdag. Visst har Atletico sina problem i offensiven, det har inte riktigt lossnat för Suarez och Griezmann men i slutändan – efter 90 spelade – så bör de ändå stå där som vinnare då man ställs mot ett betydligt sämre lag.

Bra värde!

Att Atletico Madrid är favoriter i tisdagens möte är givetvis väldigt väntat och det är såklart befogat i och med omständigheterna som råder, Atletico Madrid infinner sig på en andraplats och är fortfarande obesegrade, samtidigt som Getafe som sagt har resultatraden; 0-0-5, 1-8. Men det finns alltså fortfarande värde direkt på 1×2-marknaden vilket är lite småintressant, vi är väl medvetna om att Atletico haft det jobbigt mot lag som försvarar sig lågt, men 1.72x för den raka tvåan är alldeles för bra för att låta bli.

I slutändan räknar vi med att Atletico lyckas bryta ner ett Getafe som helt saknar självförtroende, Getafe är inget Athletic Bilbao i dagsläget utan har varit La Ligas sämsta lag under inledningen, och därför väljer vi alltså att tro på Atletico Madrid här, vi är dessutom helt övertygade om att det kommer att lossna för Suarez och Griezmanns del, det är väl egentligen bara en tidsfråga innan de hamnar i målprotokollet igen. 

Felix är avstängd på grund av det röda kortet han ådrog sig i matchen mot Athletic Bilbao. Koke är samtidigt ett frågetecken – annars är alla spelare tillgängliga. 

Vi klickar in den raka tvåan till fina 1.72 gånger degen hos spelbolaget Betway. 0-1/2? Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 100 SEK i freebet

Är du ännu inte kund hos Betsson? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.72
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 19:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: