speltips_skribent

Speltips FC Köln – Leipzig 20/4: Klasskillnad

Sista chansen för Leipzig till att hänga på Bayern München i jakten på ett ligaguld – måstematch!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

I praktiken är uppgiften i princip omöjlig, men i teorin är det alltså möjligt, och så länge Leipzig, just i teorin har en möjlighet till att vinna Bundesliga, så utgår vi från att de gör jobbet, och att de tar uppgiften på största möjliga allvar, när det nu bara återstår fem omgångar att spela för.

Sju poäng skiljer Leipzig och Bayern München åt i tabellen, och givetvis är det en stor uppgift att krympa det avståndet, speciellt eftersom att Bayern är ute från Champions League och DFB Cup, och bara har ligaspelet att fokusera på, men som sagt; chansen finns fortfarande där och Leipzig är skyldiga alla supporter ett 100-procentigt jobb i dem fem sista omgångarna. Så är det.

Det är dessutom så att andraplatsen inte är helt säkrad för Leipzigs del, förvisso har man ett fint avstånd ner till tabelltrean Wolfsburg, men Leipzig lär vilja avsluta säsongen 20/21 snyggt, och detta gör man genom att först och främst se till att vinna tisdagens möte, och det bör man ha en god chans att göra. Till och med väldigt god.

Ett formsvagt FC Köln

Tittar vi närmre på hur stor skillnad det faktiskt är mellan Köln och Leipzig så här efter 29 spelade omgångar så är det ingen överdrift att påstå att den är total, 38 poäng skiljer lagen åt och då är dessutom FC Köln form fullständigt urusel.

För det är faktiskt ingen överdrift att trycka till med ord som fullständigt urusel, FC Köln har tappat poäng i nio raka matcher i Bundesliga och har då dessutom bara kryssat vid två tillfällen. Alltså 2 poäng på 9 omgångar. Som om det inte vore nog så har FC Köln släppt in tre mål i två raka omgångar, mot Leverkusen och Mainz(!), och det tycker vi egentligen säger allt om var Köln står i dagsläget – uppenbarligen är det ingenting som stämmer i Gisdols lagbygge.

Vårt speltips härifrån blir därför Leipzig (-1.25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – som betalar 1.97 gånger degen hos spelbolaget No Account Bet. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1.25 asian handicap)
Odds: 1.97
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: