speltips_skribent

Speltips Bayern München – Bayer Leverkusen 20/4: Tydlig skillnad

Bayern München tar ett stort kliv mot ytterligare ett ligaguld vid seger över Bayer Leverkusen på tisdag – ordentlig morot!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CAMPOBET!

Twitter Facebook

Sju poäng skiljer Bayern München och Leipzig åt i tabellen inför omgång 30 i Bundesliga, det innebär givetvis att i princip allt talar för att Bayern vinner ett nytt ligaguld säsongen 20/21, annorlunda hade det givetvis sett ut ifall Bayern spelade kvar i Champions League – även fastän det högst troligt inte hade förändrat något.

Bayern slåss alltså bara på en front, DFB Cup är sedan länge kört och även fastän Lewy fortfarande saknas så har vi väldigt svårt att se att Bayern ska tappa sin ledning, det är trots allt ett stort gap ner till Leipzig. Men så länge Leipzig har en chans så utgår vi från att Bayern tar sina uppgifter på största möjliga allvar framöver, och därför är även målsättningen tydlig när Leverkusen tittar förbi; det är bara tre pinnar som gäller.

Och vi tycker trots allt att motståndet är generöst, Bayer Leverkusen hade en fantastisk höst men har tappat ordentligt med fart under våren, och det går inte att blunda för. För även fastän man nu är tillbaka i vinnarspåret och noterats för sju poäng på dem tre senaste omgångarna så har spelschemat varit allt annat än tufft, Leverkusen har alltså ställts mot Köln, Hoffenheim och Schalke, två av dessa tre lag agerar tabelljumbo och nästjumbo, vilket givetvis betyder att svårighetsgraden höjs ett par snäpp för Leverkusen, som nu helt plötsligt riskerar att tappa en Europa-plats eftersom att Gladbach växlat upp.

Odds från Bundesliga

21 poäng skiljer Bayern München och Bayer Leverkusen åt i tabellen inför omgång 30, det tycker vi bekräftar skillnaden, Bayer Leverkusen har dessutom tappat poäng i 16 av sina 29 ligamatcher den här säsongen, dem siffrorna går inte ens att jämföra med Bayerns, som alltså står på 21 segrar.

Skillnaden är total och då agerar dessutom Bayern hemmalag, och då är det på sin plats att även konstatera att Bayern fortfarande inte förlorat en match på Allianz Arena, de har samtidigt gjort otroliga 51 mål framåt, samtidigt som de bara släppt in 19 mål. Bayer Leverkusens siffror på bortaplan? De har vunnit 6 av 14 bortamatcher säsongen 20/21.

Med det sagt så är vi helt övertygade om att Bayern gör jobbet här, och vinner tryggt. Därför blir speltipset härifrån; Bayern (-1.25 asian handicap) till fina 1.80 gånger degen hos spelbolaget CampoBet. 2-0? Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 1.80
Bolag: CampoBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: