speltips_skribent

Speltips Arminia Bielefeld – Schalke 04 20/4: Oddset måste testas

Det kommer att bli spel i Bundesliga 2 för Schalke 04 nästa säsong – förlorar på nytt på tisdag.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

2-7-20, 18-75(!), det är Schalke 04:s resultatrad 29 omgångar in i seriespelet, en direkt pinsam säsong och ja, utan att egentligen titta närmre på tidigare upplagor så konstaterar vi bara att Schalke 04, den här säsongen, står för en av dem svagare upplagorna, ett lag någonsin har stått för i Bundesliga genom historien. Det är otroliga siffror, minst sagt.

Schalke 04:s senaste insats här i Bundesliga tycker vi sammanfattar det hela riktigt bra, Freiburg krossade Schalke med hela 4-0 vilket innebär att Schalke nu har hela 15 poäng upp till säker mark i tabellen. Och då är det alltså just 15 poäng kvar att spela för innan vi sätter punkt för säsongen 20/21.

Att Schalke ska finna någon slags motivation för att genomföra säsongen starkt har vi väldigt svårt att se, sedan är de uppenbarligen det svagaste laget också, vilket får oss att per automatik tro på Arminia Bielefeld i den här matchen, hemmalaget har trots allt ett nytt kontrakt att spela för och vinner de tisdagens möte, så kan de dessutom utöka avståndet ner till Hertha, som just nu har kvalplatsen. Glasklart i vår värld, Arminia kommer att besegra Schalke 04 på tisdag.

Bra värde!

Som om alla ovannämnda siffror inte vore nog så är det faktiskt på sin plats att nämna Schalke 04:s fullständigt urusla bortafacit den här säsongen, det här gänget har alltså ännu inte vunnit en bortamatch säsongen 20/21, och har dessutom målskillnaden 9-46(!) – alltså släpper Schalke 04 in mer än tre mål per match! Det är minst sagt otroligt.

Med det sagt så finns det ingen anledning till att inte investera i Arminia Bielefeld på tisdag, de har först och främst mer än dubbelt så mycket poäng som Schalke, men relevant att lyfta är även det faktum att formen är positiv, Arminia är obesegrade i tre raka omgångar och har dessutom hunnit med att besegra en av årets överraskningar i den här serien, Freiburg.

Med det sagt så investerar vi i den raka ettan på 1×2-marknaden och gör detta till fina 1.72 gånger degen hos spelbolaget Betway – 100 SEK i välkomstbonus får ni av Betway här! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.72
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: