speltips_skribent

Speltips FC Barcelona – Getafe 29/8: Hemmalaget studsar tillbaka

Poängtapp mot Athletic Bilbao på San Mames senast, FC Barcelona återvänder till vinnarspåret efter söndagens möte mot Getafe.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETHARD!

Twitter Facebook

Att FC Barcelona kommer att tappa fler poäng utan Lionel Messi är givetvis något man får utgå från, världens bästa fotbollsspelare och en lirare som allt som oftast faktiskt var involverad i alla Barcelonas mål är omöjlig att ersätta och därför tittar vi även på en sämre upplaga av FC Barcelona säsongen 21/22, så är det.

FC Barcelona är dock fortfarande ett av världens bästa klubblag och ett lag att räkna med här i La Liga, och speciellt här på Camp Nou där de alltid är tuffa att få omkull. Mot Real Sociedad i premiären fick vi trots allt se prov på vilken nivå de faktiskt kan lira på, och genomför man en liknande match mot Getafe på söndag, ja då räknar vi med att Getafe får det väldigt jobbigt. Det kommer att gå undan och Getafe har dessutom fått en tuff start, och står alltså fortfarande på noll poäng efter två spelade omgångar.

Det är som bekant inte längre Bordalas som styr det här skeppet, utan Michel – den gamla Real Madrid-spelaren – som är ny coach i klubben. Och han har som sagt inte fått den start han hade hoppats på utan förlorade premiären mot Valencia med 1-0 och sedan mot Sevilla med samma resultat, i den andra omgången. Det som sticker ut är det faktum att Getafe inte lyckades plocka poäng mot Valencia trots att man lirade med en man mer i över 70 minuter, offensiven är ett stort orosmoment för deras del, Getafe var faktiskt det laget som gjorde minst mål i La Liga i fjol och väntar nu alltså fortfarande på att få göra det första under 21/22. Därför tror vi heller inte man räcker till mot Barcelona på Camp Nou.

Klasskillnad

Det är bara att konstatera att vi inte längre tittar på samma Getafe som vi gjorde under säsongen 19/20, och under tidigare upplagor. Bordalas satte en otrolig defensiv men lyckades samtidigt få in ett omställningsspel som var ett ordentligt hot för motståndarlaget, i fjol var det omställningsspelet som bortblåst och uppenbarligen har man stora problem med samma detalj i år. Och det håller inte.

Vi räknar därför med att få se Barcelona med ett stort bollinnehav och ett Barcelona som tar för sig och skapar målchanser, allt som oftast sjunker Getafe ner kraftigt i banan och just det tror vi kommer att straffa dem ordentligt i den här matchen, när självförtroendet inte alls finns där och när pusselbitarna bevisligen inte sitter där de ska. Klasskillnad, på samtliga plan.

Vi väljer därför FC Barcelona sida i den här matchen och gör det på asianmarknaden då mycket talar för att hemmalaget faktiskt vinner med minst två baljor. Här på Camp Nou har Barcelona som bekant alltid ett imponerande målsnitt, därför lockas vi av linan -1.25, som dessutom ger oss halva insatsen tillbaka vid uddamålsseger för Barcelona. Ni hittar spelet till fina 1.92 gånger degen hos spelbolaget Bethard – som ger alla nya kunder 100 SEK i odds bonus. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 100 kr och få 100 kr i freebet

Betsson erbjuder alla nya kunder 100 SEK i freebet.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 1.92
Bolag: Bethard (100 kr bonus)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: