speltips_skribent

Speltips Wolverhampton – Manchester United 29/8: Odds och rek från PL

Speltips, odds och allt inför söndagens möte mellan Wolverhampton och Manchester United den 29 augusti. Matchstart: 17:30.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE!

Twitter Facebook

Cristiano Ronaldo är klar för Manchester United vilket betyder att United per automatik ska nämnas som en utmanare till ligaguldet här i Premier League säsongen 21/22. Annorlunda går det faktiskt inte att se på det hela, trots att City, Chelsea och Liverpool möjligtvis är de hetare kandidaterna så här på förhand. 

Vi konstaterar dock direkt att Ronaldo inte kommer att finnas med i söndagens möte mot Wolverhampton, storstjärnan har inte hunnit träna med laget och det vore därför väldigt överraskande ifall han faktiskt reste med till Wolverhampton. Dock är det ett slagkraftigt lag Solskjaer har med sig, Varane förväntas även göra debut och Sancho förvänta lira från start – även Pogba och Bruno ska finnas med från start.

Det är därför inte så konstigt att Manchester United målas upp som favoriter i Wolverhampton under söndagen, Wolves har fått en tuff start på säsongen och förlorat båda sina matcher, dessutom står man fortfarande på noll gjorda mål, vilket såklart är ett orosmoment. Det går möjligtvis att argumentera för att man stött på bra motstånd, i Leciester och Tottenham, men att inleda med två raka förluster och noll gjorda mål är ett direkt svagt facit och svaga starter tenderar att kunna sätta sig i skallen hos spelarna. Självförtroendet är alltså redan äventyrat och därför räknar vi även med att Wolves får det jobbigt mot United på söndag.

Speltips från Premier League

Allting talar för att vi kommer att få bevittna en tät kamp på Molineux Ground, Wolves tenderar att kunna sätta sin prägel på sina matcher och allt som oftast resulterar det i att vi får bevittna målsnåla tillställningar. Vi tror inte söndagens möte blir ett undantag, och tittar vi närmre på dem senaste matcherna lagen emellan så kan vi konstatera att vi bara fått se två mål, eller färre i fem av dem sex senaste matcherna. Dessutom har Wolves båda matcher under inledningen resulterat i 1-0-förluster.

Underspelet kan därför vara en intressant marknad, men offensiven hos Manchester United får oss att tänka efter en aning, de har trots allt redan gjort sex mål och Pogba och Bruno ser ut att må väldigt bra och adderar vi därtill Sancho och Greenwood, ja då känns den raka tvåan betydligt mer intressant när spelbolaget Snabbare sticker ut hakan och placerar ut ett intressant odds på United.

Och i slutändan räknar vi ändå med att United vinner det här mötet, de är bättre och entrar söndagens möte med en stor revanschlusta efter poängtappet senast. Det gäller att studsa tillbaka om man ska vara med där i toppen och det är något vi utgår från att United kommer att vara. Därför blir speltipset härifrån Wolverhampton den raka tvåan till fina 1.83 gånger degen. Oddset finner ni som sagt hos Snabbare. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100 SEK i freebet hos Betsson

Gör din första insättning hos Betsson och få 100 kronor extra att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.83
Bolag: Snabbare (100 kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: