speltips_skribent

Speltips Tottenham – Watford 29/8: Harry Kane är tillbaka

Tottenham har fått bästa tänkbara start på säsongen i Premier League – siktet är inställt på en tredje raka seger.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETSSON!

Twitter Facebook

Manchester City och därefter Wolverhampton, samma resultat i båda matcherna och totalt sex poäng inkasserade för Tottenham som fått en drömstart på säsongen, trots att Harry Kane inte funnits med i någon av matcherna. Bästa möjliga utfall alltså, och därför utgår vi från att Tottenham tuffar på framöver, självförtroendet är på topp och Harry Kane förstärker laget under söndagen – blir tufft för Watford det här.

Watford inledde säsongen övertygande genom att besegra Aston Villa i premiären men föll tillbaka till förlustspåret i omgången efter när Potters Brighton stod för motståndet. Starkt med en trea i premiären åtminstone och det får givetvis fansen att tro på ett nytt kontrakt i PL även nästa säsong.

Dock är det så att Watford som väntat är av en favoriterna till att åka ur PL den här säsongen, tillsammans med Norwich, Crystal Palace och Burnley är Watford dem spelbolagen ger minst chans att fixa kontraktet, och vi är beredda att hålla med. Watford kommer att ha det kämpigt och speciellt här på bortaplan där vi räknar med att Watford inte alls plockar många poäng.

Trygg seger för Tottenham

Nu är det självklart så att man inte ska stirra sig blint på Tottenhams inledning, där de bland annat besegrade Manchester City i premiärrundan, så bra är Tottenham inte och vi räknar heller inte med att de kommer att finnas med i toppen av tabellen och i sin tur utmana om ett ligaguld. Istället ser vi Tottenham landa in på en femteplats i den här serien och med en bra start i ryggen, och med Harry Kane i truppen är man möjligtvis även kapabla till att utmana om en top 4 placering.

Vi förväntar oss i alla fall att se ett väldigt piggt Tottenham på söndag, nu när de dessutom entrar Tottenham Hotspur Stadium, nio poäng av nio möjliga kan bli verklighet och det är en ordentlig morot. Och man är ett par klasser bättre än detta Watford, vilket får oss att tro på att hemmalaget städar undan Watford relativt tryggt. Allt annat vore ett överraskande utfall i vår värld.

Vårt speltips från London blir därför Tottenham (-1.25 asian handicap), som betalar fina 2.01 gånger insatsen hos spelbolaget Betsson. Missa inte att Betsson erbjuder alla nya kunder 100 SEK i freebet – det freebetet låser ni upp här! ↓

RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 200 kr och få 300 att spela för

No Account Bet erbjuder alla nya kunder 100 SEK i odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 2.01
Bolag: Betsson (100 kr freebet)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: