speltips_skribent

Speltips Club Brugge – PSG 15/9: Messi, Neymar & Mbappe

Stor uppgift väntar Club Brugge när de ställs mot världens bästa fronttrio på onsdag. Det blir riktigt jobbigt det här.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS MR GREEN!

Twitter Facebook

Neymar och Lionel Messi är redo för spel på onsdag och det betyder alltså att vi högst troligt kommer att få se Neymar, Messi och Mbappe från start i den här matchen, det vore som bekant första gången sedan Messi kritade på för PSG och det är bara att konstatera att det kommer att bli riktigt kul att se – oavsett vad den fronttrion egentligen uträttar här i Bryssel på onsdag.

Vi räknar dock med att utfallet blir positivt för PSG, ett annorlunda utfall vore trots allt överraskande att se då PSG sett riktigt bra ut i Ligue 1 under inledningen. Fem segrar av fem möjliga är ett faktum för den franska klubben och då har de dessutom gjort fyra mål, i tre av dem fem matcherna. Relevant att dessutom lyfta, är det faktum att Messi och Neymar inte ens funnits med i samtliga matcher, det vore därför bara rimligt att utgå från att det bara kommer att se bättre och bättre ut. Stackars resterande lag i Ligue 1!

Och PSG entrar som bekant årets upplaga av Champions League med en stor revanschlusta och med tron om att åstadkomma något stort, med Lionel Messi i laget. Enligt spelbolagen är det PSG som ska anses ligga närmst ett guld så här på förhand, och vi är faktiskt beredda på att hålla med. Kommer Ramos så småningom igång, samtidigt som Veratti och Wijnaldum håller sig skadefria på mittfältet, så har vi väldigt svårt att se att PSG, med Messi, Neymar och Mbappe åtminstone inte ska ta sig till en semifinal i år. Väl därifrån handlar det om lite tur givetvis, men det är en rimlig oddssättning när man faktiskt placerar ut lägst odds på detta PSG i år – därför räknar vi även med att Club Brugge får det väldigt jobbigt här.

Svettigt värre!

Club Brugge är absolut inte ett blåbärsgäng utan har i tidigare upplagor av Champions League bevisat att man faktiskt har lite att säga till om på den här nivån, i fjol slutade de före Zenit St. Petersburg i gruppen och landade till slut in på åtta poäng, vilket ändå säger en del om det här Brugge, de skämmer sällan ut sig i Champions League och gjorde det heller inte under säsongen 19/20 då de bland annat plockade poäng mot Real Madrid på Santiago Bernabeu (2-2). Visst var det en liten tillfällighet möjligtvis, men man är inte en debutant och är absolut inte det sämsta laget i årets upplaga av Champions League.

Dock så har vi alltså väldigt svårt att se att Club Brugge ska klara av den här fronttrion, därför tycker vi, trots att linan först blir intressant vid -2 på asianmarknaden att oddset är lockande, -2 betalar alltså 2.04 gånger degen hos spelbolaget Mr Green och innebär att insatsen betalas tillbaka om PSG vinner matchen med exakt två mål. Vi tror på 0-3 här och att Lionel Messi presenterar sig på riktigt, därför blir det också speltipset härifrån från Bryssel.

Di Maria, Gueye, Ramos, Veratti och Kurzawa missar samtliga matchen för PSG på onsdag, samtidigt som Balanta, Wesley och Izquierdo är out för Club Brugge. Lycka till vid rygg!

RYGGA DITT SPEL HOS MR GREEN – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kronor – hos CampoBet

Registrera dig hos CampoBet och få 100 kr extra att spela för!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-2 asian handicap)
Odds: 2.04
Bolag: Mr Green (100 kr freebet)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: