speltips_skribent

Speltips Inter – Real Madrid 15/9: Tungviktsmöte i grupp D

Speltips, odds och allt inför onsdagens möte mellan Inter och Real Madrid den 15 september. Matchstart: 21:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Inter och Real Madrid i samma grupp i år igen alltså, men inte bara det utan otroligt finns även Shakhtar Donetsk med här, vilket betyder att det bara är Borussia M'gladbach out, och Sheriff Tiraspol in, som är skillnaden i jämförelse med hur det såg ut i fjol och det får man ändå konstatera är lite småtråkigt, men så är det och nog om det – speltips inför Inter – Real Madrid finner ni här!

Inter är ute efter revansch i år både här i Champions League men även mot Real Madrid här på San Siro då man föll med klara 2-0 i fjol, efter mål av Eden Hazard och självmål från Hakimi, ett resultat som alltså, till slut innebar att Inter slutade sist i gruppen och det var givetvis ett utfall man inte alls var nöjda med. Men det är alltså så det sett ut för Inter i CL under dem senaste åren, den stora målsättningen är att ändra på det i år och åtminstone ta sig till ett slutspel, den kravbilden är inte alls orimlig och allt annat vore såklart ett stort misslyckande, därför gäller det att få en positiv start och åtminstone plocka poäng mot Real Madrid på onsdag.

Uppgiften är dock stor, vi tycker Real Madrid ser väldigt spännande ut just nu och är därför heller inte så säkra på att Inter lämnar San Siro med poäng. Positiv start på säsongen 21/22 för Real Madrid då de toppar La Liga, och det är ett annorlunda Real Madrid sett till fjolåret, man är mer direkta offensivt vilket även defensiven tagit stryk av, tvärtemot det Real vi fick se under Zidane bara för ett par månader sedan, men vi tycker alltså det ser bättre ut överlag, Benzema spelar sin bästa fotboll, Vinicius har gjort fyra ligamål på fyra omgångar och Eden Hazard ser bara piggare och piggare ut, blir därför bara defensiven bättre, ja då är Real Madrid ett av Europas tuffaste lag att möta och det tror vi alltså Inter får erfara redan här på onsdag.

Rutin och erfarenhet 

Vi kommer inte från att erfarenheten i Real Madrid-lägret var det som fällde avgörandet för utfallet i båda matcherna mot Inter, vinst två gånger om och som sagt en komfortabel sådan på San Siro, det hela varit tydligt i vår värld, att trots att Inter inledde båda matcherna mot Real positivt och med en härlig intensitet, så lirade Real Madrid med ett stort tålamod och på så vis även jobbade sig in i matchen så småningom. En liknande matchbild förväntar vi oss att se i Milano på onsdag.

Därför har vi valt att titta närmre på en investering i Real Madrid, värdet är otroligt direkt på 1×2-marknaden men det bortser vi från då vi har en känsla av att Inter kan lösa ett poäng. DNB-marknaden (tvåan) är dock intressant, insatsen tillbaka vid ett kryss betalar exakt dubbla degen hos spelbolaget Betway och är superintressant, det blir speltips nummer 1 härifrån.

Speltips nummer 2 – och det vi till slut klickar in här – blir dock dubbelchansen, vi tycker X2 till 1.57 är alldeles för bra för att blunda för, att Real Madrid löser krysset är ett utfall vi starkt tror på då det fortsatt – i vår värld – skiljer en del i nivå mellan dessa två lag. Det gjorde det redan i fjol när Lukaku och Hakimi fanns med i truppen. X2 blir därför speltipset – stort lycka till vid rygg!

RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Freebet inför Champions League

Prova på Betsson och få 100 SEK i freebet inför kvällens CL-fighter.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 1.57
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: