speltips_skribent

Speltips Atletico Madrid – Porto 15/9: Tät drabbning i Madrid

Kort bortaresa för Porto som reser cirka 50 mil österut till huvudstaden i grannlandet – inget målkalas på Wanda Metropolitano.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS COMEON!

Twitter Facebook

Atletico Madrid har fått en positiv start på säsongen i La Liga och anses av många även vara favorit att vinna hela serien framför FC Barcelona och Real Madrid. Och det är absolut inte ett orimligt antagande då Atletico bara breddat laget ytterligare i sommar samtidigt som Barcelona tappat Lionel Messi, och Real Madrid är lite av frågetecken med i princip samma trupp som i fjol.

Men just det faktum att Atletico Madrid faktiskt vann La Liga i fjol tror vi öppnar upp för ett betydligt bättre Atletico i Champions League i år, det hela var väldigt tydlig förra året, Atletico gick all in för La Liga och var inte riktigt med här i CL, annorlunda tror vi Simeone vill att det ska se ut i år och med lite tur, kan man ju faktiskt gå hela vägen – det har man trots allt NÄSTAN gjort tidigare.

Äventyret startar alltså redan på onsdag, mot Porto på Wanda Metropolitano. En match Atletico Madrid givetvis är stora favoriter i, och det med all rätt, de har fått en bra start på säsongen och toppar La Liga tillsammans med Real Madrid och Valencia. De visade dessutom prov på styrka när de vände och vann mot Espanyol här i helgen, från 1-0 till 1-2 och avgörandet kom alltså först i den 110:e matchminuten, det ger helt klart energi till laget som nu ställer in siktet på en ny seger på onsdag. En premiärseger i Champions League.

Odds från Champions League

Är det något vi lärt oss från Porto och deras Champions League-resor från dem tidigare åren så är det att de i princip alltid presterar på den här nivån, och specifikt i den här tävlingen. Det kommer vi inte från vid det här laget, de lirar allt som oftast slutspel och ställer till och med till det för dem bästa lagen, i fjol slog man ut självaste Juventus och tog sig hela vägen till en kvartsfinal. Och därför ska man vara försiktig med att räkna ut Porto, de är stabila och pålitliga och därför räknar vi även med att de inleder starkt under onsdagen. Möjligtvis inte med en trea, men med en stabil insats som ändå bodar gott inför framtida omgångar.

Och alla som följt Atletico Madrid och Porto under dem senaste åren är väl medvetna om att lagen har fina förmågor i defensiven, man släpper in väldigt få mål och gör inte allt för många mål framåt. Nu gör givetvis Porto detta emellanåt i den inhemska serien, i Portugal, men där är motståndet som bekant inte det bästa, utan sanningen är att det främst är deras fina defensiv som inneburit att man gått långt i CL. I fjol höll man nollan intakt i dem fem sista gruppspelsmatcherna i CL. Ett otroligt facit ifall ni frågar oss – man ställdes bland annat mot Manchester City.

Därför är det inte helt fel att tro att vi kommer att få bevittna en målsnål tillställning här på Wanda Metropolitano på onsdag, Atleticos defensiv vs Portos defensiv tror vi resulterar i att vi får se max två mål i den här matchen. Därför blir också vårt speltips under 2.5 mål i matchen – klickas in till godkända 1.76 gånger insatsen hos spelbolaget ComeOn. 1-0? Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kronor – hos CampoBet

Registrera dig hos CampoBet och få 100 kr extra att spela för!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål i matchen
Odds: 1.76
Bolag: ComeOn (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: