speltips_skribent

Speltips Bulgarien – Italien 28/3: Tydlig skillnad

Bulgarien stannade på noll vinster i Nations League med Finland, Wales och Irland i gruppen, det säger allt om var de står i dagsläget. Italien vinner!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Fotbollen i Bulgarien mår allt annat än bra i dagsläget och det handlar alltså inte om någon tillfällighet, utan formkurvan har pekat neråt under en väldigt lång tid nu och ingenting tyder på att en förändring är nära. Åtminstone inte dem närmsta fem åren, det vågar vi ändå påstå just nu efter att ha bevittnat det här gänget under dem senaste åren.

Bulgarien har i princip gjort landslag som Montenegro, Cypern, Estland och Belarus sällskap i kategorin Europas svagaste landslag, självklart är de inget San Marino eller Gibraltar, men faktum är att de långsamt närmar sig dem regionerna.

För tittar vi närmre på Bulgariens siffror från dem senaste kvalen, samt från Nations League så ser det onekligen mörkt ut, det är fruktansvärt svaga siffror man faktiskt målat upp. Som sagt, noll vinster i Nations League i fjol med landslag som Finland, Wales och Irland i gruppen, i EM-kvalet slutade man bakom ett landslag som Kosovo. Och inte jättekonstigt är det i och med att truppen består av 18 spelare som till vardags spelar i den inhemska ligan, Bulgariens absolut största stjärna och lagkapten heter Georgi Kostadinov och representerar Arsenal Tula i den ryska ligan – ett gäng som infinner sig under nedflyttningsstrecket. Det säger allt.

Trygg seger för Italien

Vi konstaterar att samtidigt som Bulgarien föll i öppningsmatchen mot Schweiz med 3-1 på hemmaplan, så plockade Italien en väldigt komfortabel trepoängare mot Nordirland på Stadio Ennio Tardini i Parma. Två väntade utfall i öppningsrundan och vi tror på ytterligare en runda utan några som helst skrällar i den här gruppen. Italien kommer att vinna, och Schweiz kommer att besegra Litauen på hemmaplan samma kväll. 

Som väntat finns det inget spännande värde på 1×2-marknaden utan dem flesta är överens om att Bulgarien har minimala chanser att få till ett positivt resultat här. Därför väljer vi istället att kika närmre på ett kombinationsspel, och mer exakt kommer vi att beröra 1×2-marknaden, samt målmarknaden.

Att Italien vinner och håller nollan ser vi som ett väldigt troligt utfall på söndag, Italien är som bekant väldigt disciplinerade och har ett bra försvarsspel. Bulgarien har varken det ena eller andra. Kombinationsspelet synas till godkända 1.77 gånger insatsen hos spelbolaget No Account Bet – 100 SEK i välkomstbonus! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 + BLGM – Nej
Odds: 1.77
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: