speltips_skribent

Speltips Kosovo – Sverige 28/3: Uppryckning krävs!

Sverige stod för en direkt svag insats mot Georgien i öppningsmatchen av detta VM-kvalet, vi räknar med att det ser bättre ut på söndag.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS INTERWETTEN!

Twitter Facebook

Att Georgien var det bättre laget under första 30, men möjligtvis även under samtliga 90 minuter säger allt om Sveriges insats i torsdags, det var väldigt överraskande att se Sverige agera på sättet man gjorde, man slarvade oerhört mycket och kunde till och med ha förlorat matchen. Otroligt, i och med att just försvarsspelet suttit så bra tidigare.

Det krävs därför en rejäl uppryckning framöver, och med start från och med söndag. Annars kan Sverige glömma VM 2022 i Qatar direkt, för det krävs som bekant betydligt mer i ett VM-kval i och med att bara gruppettan är garanterad en plats i Qatar. 

Och vi räknar med att Sverige har det i sig, vi ska trots allt vara försiktiga med att dra slutsatser från en öppningsmatch i ett VM-kval, givetvis görs detta eftersom att det bara handlar om åtta matcher, och varje match därför per automatik är direkt avgörande, men faktum är att landslag som Frankrike, Spanien, Kroatien och bland annat Nederländerna, även de såg oerhört bleka ut. Det var med andra få landslag som såg självklara ut i premiärrundan, men vi utgår samtidigt bara ifrån att det kommer att se bättre och bättre ut, även för Sverige.

Tydlig skillnad, trots allt

Nu är det svårt att exakt veta vilken startelva Janne kommer att ställa fram på söndag, men Zlatan sa tydligt att han är redo och därför har vi väldigt svårt att se att han inte ska finnas med från start här. Vi räknar även med att få se Isak, Kulusevski (trots en svag insats mot Georgien), Forsberg, Svanberg (Ekdal är out), Larsson, Augustinsson, Helander, Lindelöf, Krafth (Lustig var direkt svag mot Georgien) och Nordfeldt i mål. Det är en minst sagt stark elva, och en elva som bara ska besegra Kosovo – trots spel på bortaplan.

Kosovo är absolut inget San Marino, Gibraltar eller ens Montenegro, det har de onekligen bevisat i Nations League samt även i det senaste kvalet, det finns kvalité i den här truppen men det går samtidigt inte att blunda för den tydliga skillnaden här.

Att Kosovo samlade på sig fem poäng i Nations League i fjol, med landslag som Moldavien, Grekland och Slovenien i gruppen säger väl ändå allting. Vi är ganska så säkra på att Sverige hade landat in på 16 poäng i samma grupp, och därför kommer vi också att välja Sveriges sida på söndag. Det ska bara bli tre poäng här.

Den raka tvåan klickas in till godkända 1.60 gånger insatsen hos spelbolaget Interwetten. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – HÖGSTA ODDSEN!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.60
Bolag: Interwetten (Spela på dem högsta oddsen)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: