speltips_skribent

Speltips Ukraina – Finland 28/3: De övertygar stort

Ukraina ser ut att ha tagit ytterligare kliv under dem senaste månaderna och presterar på en hög nivå. Besegrar Finland.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETFAIR!

Twitter Facebook

Ukraina, med självaste Andrij Sjevtjenko vid rodret är onekligen på väg att bli en snackis inför EM i sommar, en underdog som absolut kommer att nämnas som en potentiell skräll i det här mästerskapet och det är onekligen en befogad stämpel i sådana fall, Ukraina har tagit stora kliv som landslag under dem senaste månaderna och ser bara ut att få fler och fler ingredienser i det här lagbygget.

Först och främst tycker vi försvarsspelet är imponerande bra, Ukraina ger i princip alltid 100% och är oerhört organiserade, därför är de också väldigt svåra att bryta ner. Det fick bland annat Frankrike (1-1) erfara här om dagen, men även landslag som Portugal och Serbien har upplevt stora problem mot ukrainska landslaget, och för de som möjligtvis glömt så påminner vi, Ukraina vann EM-kvalet före just Portugal och Serbien.

Så det disciplinerade försvarsspelet är en nyckel för Andrij Sjevtjenko, men det betyder inte att det inte finns offensiv kraft i den här truppen, för även det är en anledning till att Ukraina gått så starkt här på slutet. Med spelare som Yarmolenko, Zinchenko och Malinovskyi på banan blir man givetvis ett hot för alla landslag. Så sent som i fjol, i Nations League besegrade Ukraina bland annat Schweiz och Spanien, man föll dessutom bara med uddamålet mot Tyskland, vilket bara är ytterligare en bekräftelse på att detta Ukraina är på riktigt.

Klasskillnad

Vi tycker absolut inte substantivet klasskillnad är en överdrift att slänga in här. All respekt för Finland men det är väl samtidigt självklart att det skiljer att par nivåer mellan dessa två landslag. Finland är på uppgång, det råder det inga som helst tvivel om, de kommer att spela sitt allra första EM i sommar och det är något slags kvitto. Men att hamna före ett krisdrabbat Bosnien i ett EM-kval är absolut inte en otrolig bedrift, åtminstone inte i vår värld och därför så höjs onekligen svårighetsgraden ett par snäpp här. 

Ukraina är tyngre, bättre och spelar på hemmaplan, tre tillräckligt tunga faktorer som får det hela att väga över för vår del, vi ser faktiskt inte en enda anledning till att inte investera i Ukraina på söndag, de är dessutom som allra starkt just här hemma, det är just här de besegrat landslag som Portugal, Serbien (5-0), Schweiz och Spanien.

Den raka ettan blir därför också vårt speltips härifrån, klickas in till godkända 1.65 gånger insatsen hos spelbolaget Betfair.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.65
Bolag: Betfair (100 kr freebet)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: