speltips_skribent

Speltips Brighton – Crystal Palace 22/2: Dubbelchansen intressant

Speltips, odds och allt inför måndagens möte mellan Brighton och Crystal Palace den 22 februari. Matchstart: 21:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET!

Twitter Facebook

Kvällens enda möte från Premier League går av stapeln i Brighton & Hove och mer exakt på Falmer Stadium, Brighton och Crystal Palace sätter punkt för omgång 25 här i PL.

Och det är ett formstarkt gäng mot ett formsvagt vi har framför oss den här måndagen, Brighton har som bekant växlat upp under dem senaste veckorna och är fortfarande obesegrade här i Premier League sedan förlusten mot Manchester City, den 13 januari.

Det betyder alltså att Potters gäng har plockat poäng i sex raka ligamatcher, då har man dessutom besegrat lag som Liverpool och Tottenham, vilket givetvis är imponerande. Viktigt för Potter dessutom att äntligen få fart på poängskörden.

Crystal Palace har samtidigt förlorat två raka matcher, mot Burnley och Leeds och dessutom blivit nollade i båda matcherna. Därför är det möjligtvis inte så konstigt att Unibet ställer fram Brighton som favoriter här. Vi tycker dock Palace alltid ser ut så här, de vinner ett par matcher och förlorar sedan ett par, därför närmar vi oss enbart Palace-poäng i vår värld, de kan mycket väl studsa tillbaka här när nu Brighton kliver in som stora favoriter – fyller de verkligen ut den kostymen?

Otroligt värde på Palace

Vi tycker trots allt det finns anledningar att titta närmre på Crystal Palace, först och främst så har de ändå en hyfsat bra bortastatistik, de har plockat poäng i hälften av sina matcher på bortaplan, vilket är okej för ett lag som placerar sig där Palace gör.

För det andra så har Brighton bara lyckats vinna en match på Falmer Stadium den här säsongen. 11 poängtapp av 12 möjliga alltså, det sticker givetvis ut – bara två lag i serien är sämre. Brighton förtjänar all respekt för segrarna över Liverpool och Tottenham, helt klart men måndagens möte är av en helt annat kategori, här förväntas de föra matchen och även vinna den. Och just det tror vi kan komma passa Crystal Palace bra.

Därför kommer vi även att utnyttja det fina oddset på Palace, det är ett otroligt fint värde som Unibet ställer fram här. Befogat möjligtvis, men inte alls till den grad i vår bok. Vi klickar därför in X2 till fina 2.20 gånger degen och gör alltså detta hos Unibet – 100 SEK i bonus här! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 2.20
Bolag: Unibet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: