europatipset tips

Europatipset 21/2: Spelförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset söndag, vecka 7. Stor analys av alla 13 matcher, systemförslag och tips till varje enstaka fight.

För dagens bästa speltips och rekar – gå till startsidan!

Twitter Facebook

Betway SE Casino 10000kr

Europatipset tips, vecka 7 – med fotboll från Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1 och Bundesliga! En fantastisk söndag är vad vi har framför oss och det är allt annat än en överdrift – Arsenal vs Manchester City och Milan vs Inter, bland annat! Hela vår analys här nedanför, självklart även ett spelförslag! Lycka till.

europatipset tips och analys

 TILL EUROPATIPSET!

1. Arsenal – Manchester City, X2

Någon gång ska de väl ändå tappa poäng, Manchester City? Av den enkla anledningen väljer vi att ta med krysset här, trots att skillnaden mellan lagen lyser genom här. Man City är givetvis bättre på alla sätt och vis men en halvgardering lockar av just den anledningen. X2!

2. Manchester United – Newcastle, 1

Är inte Newcastle ett drömmotstånd för samtliga topplag i den här serien? Så ser åtminstone vi på det hela, skillnaden har varit väldigt stor och Newcastle har i princip förlorat alla dem matcherna med minst två baljor. Så blir det även på söndag. Spik!

3. Aston Villa – Leicester, X2

Leicester kommer närmst från en seger över Liverpool här i ligaspelet och en sådan insats ger givetvis ny kraft och energi. Och kvalitén har man som bekant sedan tidigare, därför tror vi Leciester ser till att plocka minst ett poäng i den här tuffa bortamatcher – Aston Villa garanterar samtidigt inte direkt vinster.

4. Milan – Inter, X2

Det är svårt att blunda för Inters kvalité i den här matchen, utan vi konstaterar direkt att de är det bättre laget av dessa två – och då går mötet dessutom av stapeln på San Siro. Därför blir en X2-lösning det enda alternativet i vår bok, vi har onekligen svårt att se att Inter ska förlora den här matchen. Det är trots allt Milan som tappat fart här på slutet, samtidigt som Inter spänt musklerna.

5. Atalanta – Napoli, 1X

Atalanta är otroliga när de väl är det, men vi kommer inte ifrån att de varit mer ojämna den här säsongen. Därför väljer vi bort spiken, utan behöver komplettera med minst ett kryss. Napoli kommer dessutom närmst från en seger över Juventus, vilket givetvis boostar deras tro här. Men 1X bör räcka här i Bergamo, Atalanta är dessutom nästan alltid bra mot topplagen.

6. Benevento – Roma, X2

Oj vad bra Roma har varit mot dessa mindre klubbar i Serie A, det är smått otroligt hur man ser till att vinna varenda match, men mot topplagen blir det inga vinster. Och exakt där har vi väl ändå Roma säsongen 20/21? Ett tydligt kvitto på hur bra man faktiskt är. Vi väljer trots detta X2 här, just för att Benevento kryssat en del på slutet – tre av deras fyra senaste matcher har slutat oavgjort.

7. Athletic Bilbao – Villarreal, 1

Athletic Bilbao bjöd på en monsterinsats mot Cadiz på bortaplan i den senaste ligaomgången, 4-0 vann man med och möjligtvis är detta startskottet på en stark Bilbao-period framöver. Potentialen finns, Marcelino har varit där ett par veckor nu och därför tror vi även man besegrar Villarreal – ett Villarreal som har väldigt svårt med att vinna matcher just nu. Spiken testas – trots att det är jämnt på förhand.

8. Huesca – Granada, 1X

Vi väljer tabelljumbons sida i den här matchen och detta gör vi eftersom att de trots allt skött sig bra här på slutet. Två raka förluster förvisso, men de har samtidigt ställts mot Sevilla och Real Madrid – men bara förlorat med uddamålet. Innan dess plockade man fyra pinnar på två omgångar. 1X testas här, bra chans för Huesca.

9. Sociedad – Alaves, 1

Vi kan inte annat än att spika Real Sociedad i den här matchen, för även fastän värdet är otroligt fint på Alaves, så talar verkligen allting för att hemmalaget vinner. De är på uppgång trots allt, två raka vinster är ett faktum här i ligaspelet och skadeläget ser bättre och bättre ut. Det är just också därför man börjat vinna matcher. Tydlig skillnad här helt enkelt. Spik!

10. PSG – Monaco, 1

Fint möte här i Ligue 1 och möjligtvis finns det anledningar att tro att Monaco kan utmana PSG just nu. Men det tror inte vi, bestämmer sig PSG för att vinna den här matchen så gör de det här på hemmaplan, speciellt när det är kniven mot strupen-läge här i toppstriden. Måstematch och det betyder väl att Mbappe steppar fram igen? Mot sin gamla klubb dessutom, det är skrivet i sten.

11. Nice – Metz, 1X2

Det är nästan så att man får huvudvärk av att titta på Nice och Metz siffror inför den här matchen, väldigt ovisst så här på förhand då båda lagen blandar och ger. Nice har nu förlorat två raka ligamatcher, samtidigt som Metz stod för en tveksam insats mot Strasbourg senast på hemmaplan – de förlorade den matchen. Innan dess vinst, och i omgången innan det förlust. Given helgardering?

12. Hertha Berlin – Leipzig, X2

Leipzig kommer närmst från en mycket tung förlust mot Liverpool i Champions League, och den stora frågan är ifall Leipzig hunnit ladda om inför det här mötet. Vi tror detta, de är numer en toppklubb i Bundesliga och vet vad som krävs, och de ställs dessutom mot ett väldigt generöst motstånd i Hertha Berlin – det formsvagaste laget i Bundesliga. X2 räcker gott.

13. Hoffenheim – Werder Bremen, 1X

Tät kamp så här på förhand, Werder Bremen spelar oavgjort väldigt ofta samtidigt som de sällan vinner, mer exakt har man alltså bara 5 segrar på 20 spelade omgångar vilket ändå får oss att tro på att Hoffenheim plockar poäng. Det blev en pinne mot Dortmund senast och nu blir det minst en minne mot Werder Bremen. 1X!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 14:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming