speltips_skribent

Speltips PSG – Monaco 21/2: Toppmöte i Ligue 1

Ett litet extra fokus på en specifik lirare som representerat båda dessa klubbar. Kylian Mbappe givetvis.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS HAJPER!

Twitter Facebook

PSG spände musklerna ordentligt i en på förhand ganska så öppen fight på Camp Nou i veckan. Status på PSG var oklar, det kommer vi inte ifrån men med hjälp av Kylian Mbappe säkrade man alltså till slut en storseger över katalanerna och har nu en fot inne i en kvartsfinal i Champions League.

Ett ordentligt styrkebesked från ett ganska så ojämnt PSG säsongen 20/21 alltså, och nu gäller det att återställa ordningen även här i Ligue 1 under våren. PSG infinner sig som bekant först på en tredjeplats i tabellen, Lille och Lyon finner vi ovanför, men dem sistnämnda lirade i fredags och har en match mer spelad, vilket innebär att PSG har en andraplats i sina egna händer – ett poäng efter Lille.

Monaco finner vi fem poäng bakom PSG, det betyder att söndagens toppmöte är en riktig sexpoängsmatch och lite av en sista chans för Monaco att närma sig. Det återstår 13 omgångar att spela för, och det gäller att krympa avståndet nu, annars lär uppgiften helt enkelt bli för stor längre fram. 

Men Monaco har alla anledningar att tro på poäng under söndagen, de kliver in här med en fin form och är obesegrade sedan den 16 december, alltså har de gått 11 raka matcher utan att förlora ett möte – sett till alla tävlingar. Här i Ligue 1 har de dessutom vunnit sju(!) raka matcher, därför förväntar vi oss också att se en härlig drabbning under söndagen. En drabbning en specifik lirare lär vilja avgöra – och i sin tur sätta punkt för en fanatiskt vecka.

Mbappe steppar fram

Kylian Mbappe skördade som bekant stora framgångar i Monaco mellan 2015 och 2017, där han bland annat hjälpte sitt Monaco att ta sig vidare till en semifinal i Champions League. Monaco vann dessutom Ligue 1 under den perioden och är alltså fortfarande det enda laget som vunnit Ligue 1, bortsett från PSG, sedan 2012.

Och Kylian Mbappe lär av uppenbarliga skäl därför vara sugen på att avgöra det här mötet, den unga fransmannen tog ytterligare ett kliv i sin utveckling i samband med hattricket på Camp Nou i veckan och kan nu avsluta veckan med ännu en avgörande insats, i en avgörande match. Det är en ordentlig morot.

Vi kommer därför att investera i ett Mbappe-mål på söndagen, det är onekligen nu, när Neymar går skadad, som Mbappe behöver fortsätta att prestera på den här nivån, att visa världen att han är redo att ta över efter Messi och Ronaldo, och det gör han genom att fortsätta att avgöra stora matcher. Det vore dessutom inte första gången som Mbappe hamnade i målprotokollet mot Monaco – Mbappe har gjort sex mål på Monaco, i dem fyra senaste matcherna.

Ett Mbappe-mål klickas därför in till fina 1.83 gånger degen hos spelbolaget Hajper.

 RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 100 KR VID INLOGG!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Målskytt när som helst – Kylian Mbappe
Odds: 1.83
Bolag: Hajper (100 kr – ingen insättning krävs)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: