speltips_skribent

Speltips Juventus – Crotone 22/2: Bergsäker vinst

Allt talar för att Juventus studsar tillbaka på måndagskvällen, skiljer för mycket för att det ska bli match av det hela.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Crotone fortsätter att kämpa på här i Serie A men det ser alltså allt mörkare ut för varje omgång som spelas. Att de ska lösa ett nytt kontrakt i år är det nog ingen som räknar med längre, de har hela nio poäng upp till säker mark och står fortfarande på blott 3 segrar – 22 omgångar in i seriespelet.

Dagsformen ser heller inte den bra ut för Crotone då laget förlorat fyra raka matcher inför måndagens möte. Fiorentina, Genoa, Milan och Sassuolo har dessa förluster inkasserats mot och därför räknar vi helt enkelt med att man inkasserar en femte raka när Juve står för motståndet.

För det är trots allt så att Crotone, inte bara förlorar hela tiden, utan förlorar sina matcher stort, 3-0 mot Genoa sticker ut här, även 4-0-förlusten mot AC Milan, och det är bara att konstatera att man är Serie A:s överlägset sämsta gäng just nu. Crotone har alltså släppt in otroliga 52(!) mål så här långt, flest av alla lag i den här serien.

Stabil seger

Juventus har som bekant inte alls varit 100-procentiga under dem senaste veckorna utan snarare tvärtom, det får man trots allt konstatera efter förlusten mot Napoli i förra helgen och Porto i Champions League. Juve var dessutom otroligt bleka mot just Porto, de fick ingenting att stämma i den matchen och ska vara nöjda med att de åtminstone fick in en reducering. Där hade de tur.

Spelschemat har självklart varit intensivt, men det är absolut ingen ursäkt för en klubb av Juves kaliber. Utan det gäller att fortsätta vinna matcher här i Serie A och på så vis utmana Inter om den där förstaplatsen. Idag infinner man sig 11 poäng efter, men har två matcher mindre spelade så möjligheten finns fortfarande.

Och vi räknar därför med att Juve även gör jobbet på måndag. De är som sagt flera steg större än sitt motstånd, men! I och med insatserna här på slutet, som klart och tydligt bekräftat att Juve inte är i toppform, så tror vi inte direkt Juve krossar Crotone på måndag, utan istället plockar en rutinseger. Luktar 2-0 här. Eventuellt 3-0 ifall Juve får in ett tidigt mål.

Vi klickar därför in Juve som vinnare i matchen, plus under 3.5 mål – till finfina 2.05 gånger insatsen hos spelbolaget Betway. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + Under 3.5 mål i matchen
Odds: 2.05
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: