speltips tipsmedoss kamil

Speltips Athletic Bilbao – Granada 26/11: Vinnaren utses!

San Mames, Bilbao. Athletic Bilbao välkomnar Granada till Baskien och gör det med siktet inställt på en trepoängare.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Blott fyra vinster har det blivit för Athletic Bilbao under säsongen 21/22, en stor besvikelse såklart men man är samtidigt ett av de lagen i La Liga som förlorat minst matcher och släppt in minst mål. Blott två förluster och åtta insläppta – med den siffran är man till och med bäst i serien.

Ett defensivt starkt Athletic Bilbao alltså, ingenting nytt egentligen utan det är så här Bilbao sett ut under de senaste åren. Det är dock dags för en uppryckning, klubben har varit tydlig med att det är Europa som gäller och då behöver även vinsterna börja komma. En mer offensiv approach är ett måste, speciellt mot klubbar av Granadas kaliber annars kan man redan nu vinka adjö till en top 6 placering.

För det finns trots allt en del kvalité i offensiv väg hos detta Bilbao, man har åtminstone en bättre uppsättning än lag som Getafe (19) och Elche (18), men ändå har man gjort i princip lika många mål. Det finns helt klart förbättringsutrymme, men det är up till Marcelino att våga också och förhoppningsvis har den mannen insett att det inte räcker att spela oavgjort i varje omgång för att nå framgångar. Ett formsvagt Granada ställs man dessutom mot här, vi räknar därför med att få se fler initiativ från Athletic Bilbaos sida.

Generöst motstånd

Granada har som bekant stått för ett par fina år i La Liga under de senaste säsongerna, i fjol slutade man nia och året innan det sjua, vilket är två otroligt fina säsonger sett till den här klubbens förutsättningar, så är det. Dock hade man ändå på känn att åtminstone ett litet ras skulle komma, speciellt efter sommaren transferfönster då Granada tappade ett par nyckelspelare. Yangel Herrera är ett exempel men det finns mer.

Därför är det möjligtvis heller inte så konstigt att vi finner Granada först på en 17:e plats i tabellen, de har inte längre samma kvalité i truppen och det är väldigt tydligt. Granada står för energiska insatser och visar hjärta men räcker helt enkelt inte till hela vägen, det har vi fått se vid ett flertal tillfällen den här säsongen och därför har vi alla anledningar att tro att Granada kan förlora en tredje raka match här på fredag. 

Med det sagt så tycker vi alltså det finns ett värde i att välja Bilbaos sida, trots fyra raka poängtapp. De återvänder nu till San Mames och här har resultaten ändå varit helt okej, Bilbao har vunnit hälften av sina matcher på hemmaplan (mot bland annat Villarreal). Det är ett okej facit som får en investering i hemmalaget att kännas bra, vi klickar in Athletic Bilbao + över 1.5 mål i matchen och gör detta till fina 1.85 gånger insatsen hos spelbolaget Betway! 2-1/0? Lycka till.

RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100 SEK i freebet – hos LeoVegas

Är du ännu inte kund hos LeoVegas? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.
18+, Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & Villkor gäller

Speltips:

Speltips: 1 + Över 1.5 mål i matchen
Odds: 1.85
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: