speltips tipsmedoss kamil

Speltips Stuttgart – Mainz 05 26/11: Odds från Bundesliga

Speltips, odds och allt inför fredagens möte mellan Stuttgart och Mainz den 26 november. Matchstart: 20:30.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Stuttgart fortsätter att gå svagt i Bundesliga och infinner sig numer på kvalplatsen med två poäng upp till säker mark. Stuttgart som alltså så sent som i fjol slutade åtta i tabellen och som dessutom fanns med och slogs om Europa-platser en bra bit in på säsongen. 

Det finns dock en anledning till Stuttgarts svaga inledning. Skadeläget har varit otroligt mörkt sedan den första omgången och även fastän de möjligtvis hade kunnat göra det bättre i vissa enstaka matcher, så kommer vi inte från att man i princip haft 10 man på en skadelista sedan det hela drog igång. Det påverkar såklart väldigt mycket.

Coulibaly är avstängd för Stuttgart på fredag, vilket innebär att han tillsammans med Kempf, Karazor, Thommy, Ahamada, Millot, Sankoh och Kalajdzic missar matchen. Inte alls optimalt. Då kliver man dessutom in i fredagens möte med tre raka förluster på kontot. Så det är bara att konstatera att Stuttgart har mått bättre, samtidigt så börjar flera spelare närma sig en comeback och därför ser vi ingen som helst anledning till oro framöver, Stuttgart kommer att växla upp och möjligtvis bjuder de oss redan på fredag på en ordentligt moralinsats.

Vi investerar i målen

Vi tycker det finns många detaljer som talar för att vi kommer att få bevittna en del mål i fredagens möte mellan Stuttgart och Mainz 05. Först och främst är det trots allt Bundesliga, som allt som oftast bjuder till i form av underhållande tillställningar, men vi har även två lag framför oss, som kommer att gå för samtliga tre pinnar. Det är vi helt övertygade om.

Mainz infinner sig i en bra period med poäng i fyra raka omgångar, två av dessa har man vunnit och samtidigt gjort åtta mål framåt. Vi ser därför inte de slå av på takten när man på fredag ställs mot ett formsvagt och skadedrabbat Stuttgart. Samtidigt tycker vi Mainz har lite problem i defensiven, vilket talar för att Stuttgart – som dessutom kommer närmst från en positiv insats mot Dortmund – kan komma att göra ett eller två mål här. För faktum är att Mainz inte har hållit nollan intakt sedan den 18 september, vilket betyder att man släppt in minst ett mål, i åtta raka matcher.

Med det sagt så tycker vi att en slant på över 2.5 mål i matchen till fina 1.80 gånger insatsen hos spelbolaget 888sport lockar, två lag som kommer att gå framåt och som har tre poäng i sikte. 2-1 åt något håll? Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 100 kronor i freebet

Är du ännu inte kund hos Betsson? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål i matchen
Odds: 1.80
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: