speltips tipsmedoss kamil

Speltips Bröndby IF – Lyon 25/11: Målgaranti i Köpenhamn

Bröndby har allt att spela för när ett redan klart Lyon kommer på besök till Köpenhamn.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Bröndby har egentligen ingenting att förlora på torsdag utan kliver in i den här matchen med enbart en inställning, vinna eller försvinna. För lite så ser det alltså ut för Bröndby inför omgång 5 här i Europa League, de står på blott två poäng, Rangers och Sparta Prag står på fyra samtidigt som Lyon städat undan allt motstånd så här långt och står på 12 poäng.

Och just det faktum att Lyon redan är gruppvinnare, måste Bröndby försöka utnyttja här på torsdag. Det är helt klart en detalj som ökar den danska klubbens chanser, annorlunda kan vi faktiskt inte se på det hela. För enligt fransk media kommer Lyon att rotera en aning i den här matchen, de har ingen som helst anledning att mönstra sin starkaste elva på torsdag eftersom att en tuff bortamatch väntar redan på söndag där Montpellier står för motståndet i Ligue 1.

Rangers och Sparta Prag ställs som bekant mot varandra samtidigt och oavsett hur den matchen faktiskt slutar, så har Bröndby en stor chans att nå slutspelet om de löser sin uppgift. Visst det är en oerhört tuff match, mot ett överlägset Lyon, men är det någon gång de ska besegra detta Lyon så är det onekligen på torsdag.

Målen i fokus

Just inställningen vinna eller försvinna tror vi kommer att resultera i en underhållande tillställning här på torsdag, ett något mindre fokuserat Lyon, på bortaplan och med en ny elva räknar vi inte på något sätt ska vara helt solida bakåt, de släpper vanligtvis in mycket mål och därför kan vi nog utgå från att Bröndby kommer att få sina målchanser.

Formen är trots allt fin hos Bröndby, för tittar vi närmre på hur de presterat i den danska ligan, ja då kan vi konstatera att de vunnit fem raka matcher. Visst ett annorlunda sammanhang på torsdag, men fortsatt ett kollektiv som mår bra, och sådana kollektiv tenderar att kunna få fart på saker och ting. Speciellt mot ett motstånd som inte har något att spela för.

Med det sagt så förväntar vi oss alltså att se en ganska så öppen matchbild här på torsdag, Lyon gillar att lira boll och en offensiv sådan, de snittar tre mål framåt per spelad match här i Europa League och därför har vi även svårt att se att Bröndby ska kunna stå emot. På samma sätt ger vi som sagt Bröndby en god möjlighet att göra mål, Lyon har varit allt annat än stabila bakåt under säsongen 21/22.

Över 2.5 mål i matchen känns som ett givet spel från Köpenhamn under torsdagen, vi klickar in det till fina 1.80 gånger degen hos spelbolaget No Account Bet. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Freebet 100 SEK hos Expekt

Är du ännu inte kund hos Expekt? Hämta hem 100 kr i freebet nu!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål i matchen
Odds: 1.80
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: