speltips_skribent

Speltips Arsenal – Norwich 11/9: Efterlängtad vinst för Arteta?

Tre poäng är det enda som gäller här för Artetas Arsenal, annars kan spanjoren mycket väl få foten. Odds tips till 1.80x!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CAMPOBET!

Twitter Facebook

En otroligt viktig match för Artetas Arsenal och en direkt avgörande sådan för spanjorens framtid i klubben, Arsenal har absolut inte råd att tappa poäng mot Norwich på Emirates Stadium med tre raka torsk i ryggen och det är därför bara tre poäng som gäller här. 

Och för att förstå hur allvarligt läget faktiskt är så är det bara att titta närmre på tabellen, tabelljumbon, dvs Arsenal ställs här mot nästjumbon Norwich, och det tycker vi sammanfattar situationen väldigt bra. Krisstämpeln är snart framme ifall inte Arsenal lyckas vända på det här och i och med att man får tillbaka White, Partey och Gabriel inför lördagens möte så har man heller inga ursäkter längre. Arteta kan ställa fram ett slagkraftigt lag och det är ett lag som helt enkelt ska besegra ett motstånd av Norwichs kaliber.

Norwich har precis som Arsenal inlett säsongen med tre raka förluster och har exakt samma målskillnad, -9. Men den resultatraden går samtidigt i linje med Norwich kvalité, de är inte bättre än vad tabellen påvisar och man kan heller inte ställa högre krav på dem. Att de är, och på förhand var, storfavoriter till att åka ur Premier League säger allt, skillnaden är total och därför räknar vi även med att Norwich får det jobbigt på Emirates. Speciellt när det är kniven mot strupen-läge för Arsenal.

Arsenal rycker upp sig

Enligt brittisk media kommer Arteta att ställa upp med följande manskap på lördag;
Leno; Maitland-Niles, White, Gabriel, Tierney; Partey, Lokonga; Saka, Odegaard, Pepe; Aubameyang

Det är en stark Arsenal-elva men främst en elva som bara ska besegra en så pass svag upplaga av Norwich. I fjol slutade samma möte med en 4-0-seger till hemmalaget och det är möjligtvis inte ett resultat som kommer att upprepa sig på lördag, men minst två baljor ska Arsenal kunna mäkta med här. De måste vinna, och därför räknar vi även med att spelarna höjer sig och tar sitt ansvar. Med Partey tillbaka i en elva stabiliserar mittfältet och White räknar vi med blir bättre och bättre framöver. Arsenal måste bara ta chansen här.

Med det sagt så klickar vi in Arsenal (-1 asian handicap) – insatsen tillbaka vid en uddamålsseger. Vi får 1.80x för den linan hos spelbolaget CampoBet och det är taget alla dagar i veckan. Vi har väldigt svårt att se Arsenal tappa poäng i det här läget, minst vinst åtminstone och därför känns spelet riktigt bra så här på förhand. Stort lycka till vid rygg och missa inte CampoBets välkomstbonus här nedanför – 100% upp till 100 SEK! ↓

RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kronor – hos CampoBet

Registrera dig hos CampoBet och få 100 kr extra att spela för!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1.80
Bolag: CampoBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: