speltips_skribent

Speltips Napoli – Juventus 11/9: Högoddsare från toppmötet

Napoli och Juventus gör upp om tre poäng på Stadio Diego Armando Maradona under lördagskvällen. Pressat läge för Juventus.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS COMEON!

Twitter Facebook

Harmoni råder i Napoli-lägret efter en fin öppning på säsongen 21/22, sex poäng efter två spelade omgångar och 4-1 i målskillnad bådar gott inför framtiden och det är bara att konstatera att i princip samtliga topplag i Serie A har en god möjlighet att faktiskt vinna Serie A den här säsongen. Och den stora anledningen till detta? Ett försvagat Juventus.

Inter tog som väntat chansen i fjol och vann till slut Serie A komfortabelt, de har dock blivit av med Lukaku och Hakimi vilket onekligen öppnar upp för andra lag, Napoli är ett av dem men det finns fler, åtminstone i vår värld – detta trots att Juve faktiskt fortfarande är favoriter att vinna, tillsammans med Inter.

Och det är givetvis förståeligt att Juventus fortfarande nämns som ett av dem två bästa lagen i den här serien, vinnarmentaliteten går inte att blunda för och de har fortfarande ett riktigt bra lag. Nu är dessutom Allegri tillbaka vid rodret, det kommer högst troligt att gynna Juve, åtminstone i dagsläget. Men ett stort frågetecken ska alltså fortfarande placeras ut, Juve har som bekant inlett säsongen svagt och bara noterats för ett poäng på dem två första omgångarna, därför är det även ett pressat Juve som entrar lördagens möte, det gör det hela väldigt intressant – vaknar de till liv eller fortsätter kräftgången?

Otroligt värde

Tittar vi enbart på siffrorna så kommer vi inte från att det mesta pekar på att Napoli faktiskt går segrande ur den här fighten, de har fått en bra start, lirar på hemmaplan och det viktigaste; de tror på samtliga tre poäng. Självförtroendet är alltså på topp, och de vet om att Juve inte alls mår bra i dagsläget, därför bör möjligtvis en investering i Napoli vara det första man tänker på. Vi tänker dock annorlunda.

För nu är det trots allt så att ComeOn ställer fram ett otroligt värde på Juventus. Den raka tvåan betalar i skrivande stund otroliga 2.95 gånger insatsen och det tycker vi är alldeles för bra för att låta vara orört. Juve är trots allt Juve, och så småningom så kommer Allegri att få fart på det hela, de kan missa ligaguldet igen men vi har väldigt svårt att se att de inte ska vara med där i toppen när april, och maj månad slår in. Deras lag är för bra för det.

Vi är de första att säga att den här reken är en chansning men det går inte att blunda för det här värdet och därför klickar vi in Juve som vinnare och gör alltså detta till skyhöga 2.95x. Oddset finner ni som sagt hos spelbolaget ComeOn.

RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kronor – hos CampoBet

Registrera dig hos CampoBet och få 100 kr extra att spela för!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.95
Bolag: ComeOn (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: