speltips_skribent

Speltips Leicester – Manchester City 11/9: Skrällchans!

Leicester går för samtliga tre poäng här på King Power Stadium, trots att motståndet stavas Manchester City. Spännande drabbning!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Manchester City reser till Leicester och King Power Stadium där en tuff uppgift väntar, senast lagen ställdes mot varandra så vann Leicester med 1-0 i Community Shield, då på Wembley och därför utgår vi även från att Leicester tror på det hela på förhand, Manchester City är absolut inte omöjliga att besegra och med den approachen entrar Leciester den här matchen med.

Och det har Leicester alltså alla anledningar att göra. VI tycker årets Manchester City absolut är en sämre upplaga än i fjol och detta trots att City faktiskt växlade upp och vann två raka matcher med 5-0 inför landslagsuppehållet. Motståndet var ett annat i dem matcherna, med all respekt för Norwich och Arsenal, men att ställas mot Vardy & Co är, åtminstone i vår värld något annat – dessutom på King Power Stadium. Här har Leicester som bekant besegrat tufft motstånd genom åren och är att räkna med.

Det kommer därför att krävas en 100-procentig insats från Manchester Citys sida ifall det hela ska resultera i en trepoängare, de kan mycket väl ha en sådan insats i sig och därför kommer vi heller inte att investera i en Leicester-vinst, men oavsett utfall så räknar vi med att Leicester kommer att få sina målchanser. Manchester City är trots allt sårbara mot fysiska- och kontringsstarka lag och det är exakt vad de kommer att ha att göra med i lördagens möte.

Odds och rek från Premier League

Rodgers är förväntansfull inför matchen då bara Justin, Fofana och Perez är out, det betyder att Leicester kommer att ställa upp med ett slagkraftigt lag på lördag och i det laget finns som bekant även massvis av erfarenhet. Lirare som Vardy, Maddison, Barnes, Albrighton, Ndidi och Tielemans ska samtliga finnas med från start och det är lirare som besegrat City tidigare, ett plus i kanten inför en så här tuff drabbning givetvis.

För Citys del missar båda brassarna, Ederson och Jesus matchen på grund av Covid-händelsen i Sydamerika, vilket bara talar för spelet vi kommer att presentera alldeles strax. Utöver dem två missar även Steffen matchen. Phil Foden ser ut att vara tillbaka men förväntas inleda matchen på bänken – även KdB ska vara tillgänglig för spel.

Med det sagt så tycker vi att BLGM – Ja är ett superintressant spel i den här matchen, Ederson out trots allt, och Leciester gör i princip alltid mål på King Power Stadium och man räds heller inte City, det får oss att klicka in oddset 1.83x hos spelbolaget Betway – 1-/12? Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 100 kr och få 100 kr i freebet

Betsson erbjuder alla nya kunder 100 SEK i freebet.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.83
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: