stryktipsforslag och analys

Stryktipset 31/10: Stryktipsförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 44. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

BONUSGUIDE: Marknadens bästa betting bonusar i oktober månad. Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 44! Endast två matcher från Premier League den här lördagen vilket givetvis gör det hela lite svårare. Samtidigt hela 10 från Championship, som alltså fortsätter att ta över Stryktipset-kupongerna. Det superviktiga mötet mellan Öster och Halmstad tar sig även in, och mer exakt är det match nummer 13 alltså. Med det sagt så sparkar vi igång analysen, och klickar i vanlig ordning in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Lycka till!

stryktipset vecka 44

 TILL STRYKTIPSET!

1. Liverpool – West Ham, 1

Det är en speciell säsong i år med Covid-19 och allting runt omkring, Van Dijk är även borta en längre tid, men här ska det väl ändå inte spela någon större roll? Vi förväntar oss att Liverpool vinner tryggt på Anfield, trots att West Ham faktiskt har sju poäng på dem tre senaste omgångarna efter matcher mot City, Tottenham och Leciester. Det är sjukt bra, men de räcker ändå inte till mot Liverpool på bortaplan.

2. Burnley – Chelsea, X2

Burnley har ännu inte vunnit en match i årets upplaga av Premier League och nu börjar oron sakta men säkert smyga sig fram. Ett poäng, fem omgångar in väcker givetvis frågetecken, där offensiven sticker ut som den svagaste länken. Blott tre mål har Burnley gjort, vilket givetvis får oss att klicka in tvåan först här. Men krysset tas alltså också med, Turf Moor trots allt. Kan bli knepigt för Chelsea.

3. Luton – Brentford, 1 2

Oklar status på Brentford efter en svajig start på säsongen, två raka poängtapp är ett faktum inför lördagens möte dessutom. Luton vann senast, men hade två raka nederlag innan det, vilket helt enkelt får oss att klicka in gaffeln. Bara ett poäng skiljer dessa lag åt i tabellen – och Luton har inga kryss än så länge heller.

4. Middlesbrough – Nottingham, 1X

Middlesbrough noterades för en förlust i premiärrundan, men har sedan dess plockat poäng i sju raka matcher i Championship. Noll förluster alltså, och tre vinster på dem fem senaste omgångarna. Även hållit nollan intakt i tre av dem fyra senaste. Det får oss att klicka in 1X – hälften av deras matcher har slutat oavgjort. Men förlust blir det inte.

5. Millwall – Huddersfield, 1X

Huddersfield föll tillbaka till förlustspåret senast efter en stark period med tre segrar på fyra omgångar. Millwall har samtidigt bara förlorat en match den här säsongen, vilket får det hela att väga över mot hemmalaget. Formen är bra, de är svårbesegrade och lirar på hemmaplan. 1X bör räcka fint.

6. Preston – Birmingham, 1

Preston har plockat tre segrar på dem fyra senaste omgångarna och bland annat då besegrat Brentford på bortaplan, QPR likaså och här närmst även Huddersfield. På bortaplan det också. Stark period, och Birmingham mår allt annat än bra (står fortfarande på en seger) vilket får oss att spika hemmalaget. 

7. Swansea – Blackburn, 1X

Swansea agerar tabelltvåa och tillhör även en av favoriterna på förhand till att åtminstone knipa en kvalplats den här säsongen. Precis som man gjorde i fjol alltså. Ett mer stabilt lag än Blackburn är man, därför känner vi oss trygga med 1X när Swansea agerar hemmalag. 

8. QPR – Cardiff, X2

QPR gick segrande ur premiärrundan i Championship men har sedan dess tappat poäng i sex raka matcher. Förlust mot Barnsley med 3-0 senast dessutom, vilket väcker frågetecken eftersom att de nu har blivit nollade i fyra(!) raka matcher. Aj aj aj. Cardiff plockar poäng – är bättre och är obesegrade i fyra raka omgångar.

9. Stoke – Rotherham, 1X

Är Stoke möjligtvis på väg upp till Premier League igen? Det är givetvis för tidigt att säga men de finns med där, mer exakt på en 9:e plats i tabellen med 12 poäng på kontot. Men som alltid är det en väldigt jämn tabell, och det svänger snabbt men Rotherham bör Stoke väl kunna besegra här på hemmaplan? Gästerna står fortfarande på blott en seger sju omgångar in och därför känns 1X väldigt bra så här på förhand.

10. Wycombe – Sheffield W, 2

Wycombe kommer inte att bli långvariga i Championship utan kommer att åka ur i år. Det är vår fasta övertygelse efter att ha följt inledningen på 20/21. Vore det inte för just Sheffields minuspoäng, så hade Wycombe varit toksist i den här serien, de har en resultatrad som lyder; 0-1-7, -13. Spik!

11. Barnsley – Watford, X2

Både Barnsley och Watford är obesegrade i fyra raka omgångar inför lördagens möte på Oakwell Stadium, men vi tror mer på Watford som trots allt har realistiska planer på att ta sig tillbaka till Premier League direkt. De agerar tabelltrea, på exakt lika många poäng som tvåan Swansea. Barnsley? 16:e plats i tabellen. X2 bör räcka gott.

12. Bournemouth – Derby, 1

Bournemouth fortsätter att undvika nederlag i Championship, och faktum är att de fortfarande står på noll förluster, sju omgångar in i seriespelet. Det är ett positivt tecken givetvis och mycket talar för at man blir en av dem tre, fyra främsta i den här serien. Stabila och pålitliga bakåt. Derby mår samtidigt allt annat än bra och har bara två lag under sig i tabellen. Dessutom bara plockat en pinne på dem tre senaste omgångarna. Spik!

13. Öster – Halmstad, 1X2

Vidöppen tillställning och en av lagens allra viktigaste matcher så här långt i Superettan, Öster föll senast efter att ha vunnit fem raka ligamatcher, samtidigt som Halmstad just i detta nu bygger på en vinst-streak, fyra raka just nu. Tabellfyran vs tabelltvåan dessutom, vilket gör det hela svårt så här på förhand. Kan sluta hur som helst det här, vi tar inga risker. 1X2.

 TILL SVENSKA SPEL!

Casumo ger dig 300 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 300 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming