speltips_skribent

Speltips Burnley – Chelsea 31/10: Oddset trissas upp

Ett kombinationsspel till 2.80x lyfts fram när Burnley och Chelsea drabbar samman på Turf Moor.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SPEEDYBET!

Twitter Facebook

Burnley har fått allt annat än en positiv start på säsongen 20/21, och står alltså fortsatt på noll segrar, fem omgångar in i seriespelet. Fyra förluster och ett oavgjort resultat är alltså facit, en start som givetvis väcker frågetecken. Vad är status på Burnley egentligen?

Ett tufft spelschema kan Burnley trots allt inte riktigt skylla på i och med att man ställts mot lag som West Brom, Newcastle och Southampton, men trots just bara en poäng på kontot så tycker vi trots allt Burnley såg bra ut mot Tottenham senast. Det var åtminstone ett tydligt steg i rätt riktning, och med lite tur hade man faktiskt kunnat göra både ett och två mål i den matchen. Även Sean Dyche kommenterade detta direkt efter, att han fann insatsen positiv och att man normalt faktiskt hade gjort två baljor med dem målchanserna.

Och det är just den biten Burnley måste få ordning på, för fem omgångar in i seriespelet står man alltså fortfarande på blott tre mål. Det håller givetvis inte men möjligtvis kan det nu lossna när Chelsea tittar förbi?

Chelsea är storfavorit att vinna på lördag vilket helt klart är ett befogat favoritskap, de kommer trots allt närmst från en storseger i Champions League och då har man dessutom chansen att, för första gången, starta med Havertz, Ziyech Werner och Pulisic – dem tre sistnämnda gjorde dessutom varsitt mål mot Krasnodar. Det är en jäkla fart med dessa lirare på banan, och vi har helt enkelt svårt att se att Burnley ska kunna stå emot.

Gör åtminstone ett mål?

Chelseas defensiv såg som bekant väldigt svag ut under inledningen på 20/21, de släppte in nio mål på dem fem inledande omgångarna och frågetecknen var onekligen många, men! Chelsea har nu hållit nollan intakt i tre raka matcher inför lördagens möte, mot Sevilla, United och Krasnodar. Anledningen till detta? Kepa är out. Så enkelt är det.

Och Mendy kommer att få förtroendet från start här på Turf Moor också, Kepa är alltså skadad men oavsett vad så lär spanjoren inte spela så mycket mer den här säsongen. Och om vi ändå är inne på skadorna så kan vi konstatera att även Gilmour är uppsatt på en skadelista. Dock är det bara dem två skadorna Chelsea har, vilket onekligen är positivt i och med det intensiva spelschemat. 

Jack Cork, Ben Mee, Phil Bardsley och Erik Pieters missar matchen för Burnleys del.

Även fastän Chelsea är tryggare med Mendy på banan så är vi alltså inne på att Burnley åtminstone hamnar i målprotokollet på lördag. De kan inte gå match efter match utan att göra mål, speciellt inte när man hade så pass många målchanser som man hade mot Tottenham, till slut så kommer det där målet att komma. Chelsea är samtidigt inte 100-procentiga bakåt, det vet vi sedan tidigare och därför har vi svårt att se det här laget ska hålla nollan i match efter match.

Vi väljer därför att klicka in Chelsea som vinnare i matchen + BLGM – Ja, till skyhöga 2.80 x degen hos spelbolaget SpeedyBet. 1-3? Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa 888sport: få 100 SEK extra

888sport ger alla nya kunder 100 kr extra att spela för vid en första insättning.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Chelsea vinnare + BLGM – Ja
Odds: 2.80
Bolag: SpeedyBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming