speltips_skribent

Speltips Inter – Parma 31/10: Klasskillnad på San Siro

Trots problemen i Contes Inter så räknar vi med att de städar av Parma relativt komfortabelt här i Milano.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CAMPOBET!

Twitter Facebook

Var står egentligen detta Inter? Det är en fråga som är relevant att ställa så här fem omgångar in i seriespelet. Ett seriespel Inter ska vinna, åtminstone ifall vi frågar dem flesta experter och fans runt omkring i Europa.

Och det ser väl ändå helt okej ut för Inter än så länge, men det har till stor del att göra med att Juve underpresterar kraftigt. Kryss mot både Crotone och Hellas Verona, samt en botteninsats mot Barcelona i veckan. Det betyder helt klart att Inter har sina stora chans i år, att äntligen bryta Juves dominans och plocka hem det där ligaguldet.

Men det har alltså inte sett helt 100-procentigt ut för Inter under inledningen, laget har bara lyckats vinna en av sina fem senaste matcher, set till alla tävlingar. I Champions League har man dessutom ännu inte vunnit, där man med nöd och näppe lyckades rädda poäng mot Gladbach i premiären, samt bara fick med en pinne mot Shakhtar i veckan.

Det blev dock en trepoängare i den senaste ligaomgången där Inter ÄNTLIGEN vann en fight så där komfortabelt, på ett sådant vis man förväntade sig att Inter skulle vinna matcher inför säsongen. 0-0-resultatet mot Shakhtar betyder alltså att Inter hållit nollan intakt i två raka matcher nu, det tror vi är en oerhört viktig detalj för deras del.

Generöst motstånd

Inter har ett minst sagt tufft spelschema här framöver, dvs. efter lördagens möte mot Parma. För sedan väntar alltså Real Madrid och Atalanta på bortaplan, vilket bara gör mötet mot Parma ännu mer viktigt. Det här är en måstematch för Inter helt klart, trean måste inkasseras inför Atalanta-fighten, annars riskerar man onekligen att hamna efter. Dessutom lär pressen vara väldigt påtaglig inför dem uppgifterna ifall man tappar poäng här på lördag.

Vi är dock inne på att Inter tar sig i kragen och löser trean här mot Parma. Det är trots allt, precis som underrubriken antyder, ett generöst motstånd. Parma har inte på något sätt gjort bort sig, men det går inte att komma från att det här mötet osar klasskillnad. De har dessutom, på bortaplan förlorat sina båda matcher, mot Bologna (4-1) och ett svagt Udinese (3-2). Sju insläppta alltså, och ställs nu mot ett Inter som gjort 13(!) framåt.

Med det sagt så är vi alltså övertygade om att Inter gör minst två baljor i den här matchen, 2-0, möjligtvis 3-1, känns som ett givet utfall här på San Siro. Och därför kommer vi även att plocka ett spel från asianmarknaden.

Inter (-1.5 asian handicap) är helt klart värt en slant till fina 1.85 x degen hos spelbolaget CampoBet. Mot andra raka i Serie A! Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.85
Bolag: CampoBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming