speltips_skribent

Speltips Real Madrid – SD Huesca 31/10: Otroligt värde ställs fram

Real Madrid stod för en tveksam insats i Tyskland i veckan men lyckades komma tillbaka efter två sena mål. Moralboost?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE!

Twitter Facebook

Det finns ett par intressanta saker att titta närmre på när det kommer till Real Madrid och Zidanes förmodade startelva mot SD Huesca på lördag. Som bekant är Hazard tillbaka från sin skada, belgaren lirade 20 minuter i veckan och fanns även med och tränade för fullt under fredagen, vilket alltså innebär att Zidane högst troligt kommer att välja honom framför Vinicius.

Och det som är intressant kring Hazard, och en startelva är det faktum att Zidane, för första gången sedan i juli månad 2019, kan starta med fronttrion Hazard, Benzema och Asensio. Dessa tre namnen har varit Zidanes plan från allra första början, men de har alltså bara lirat en match ihop från start, under försäsongen inför 19/20. Sedan försvann Asensio under ett år, och Hazard har funnits med lite fram och tillbaka. 

Vi slängde oss alltså direkt in i det hela, men det är faktiskt värt att reflektera kring allt det där lite, Vinicius har i princip agerat startspelare för Real under det senaste året, och även fastän brassen, stundtals sett riktigt bra ut så går det inte att komma från att han är alldeles för ojämn. Han har en bit kvar till den absoluta toppen. Är Hazard nu 100-procentig framöver, förväntar vi oss bara att Real Madrid blir bättre och bättre, för varje omgång som spelas.

Men problemen har som bekant varit många i Real, defensiven har gått från att se sjukt stabil ut, till att agera hönsgård, samtidigt som det saknats ideér i offensiven, den sista tredjedelen har varit ett stort problem för Real, men förhoppningsvis kan Hazard och Asensio nu styra upp det hela. Inte direkt, men med tiden. Det förväntar vi oss av dem trots allt.

Real studsar tillbaka

Real Madrid kommer, åtminstone här i ligaspelet, närmst från en seger på Camp Nou, ett jäkla styrkebesked och möjligtvis även säsongens viktigaste seger. Ja, redan nu vågar vi alltså konstatera detta. Dock så såg det hela väldigt dåligt ut mot Gladbach i veckan, första 45 var trots allt okej men 45-85 var direkt svaga, men trots detta lyckades man ta sig tillbaka och sätta dit 2-2 i den 93:e matchminuten. Viktigt på alla sätt och vis, en riktig moralboost.

Därför utgår vi även från att Real Madrid besegrar SD Huesca under lördagen. Vi har onekligen svårt att se ett annorlunda utfall här, trots alla dem tveksamma resultat Real målat upp. Det är trots allt en nykomling man ställs mot i SD Huesca, en nykomling som ännu inte lyckats vinna en match i årets upplaga av La Liga – 7 matcher; 5 kryss och 2 förluster är facit.

Som ni ser har de bara förlorat två enstaka fighter, men det är på sin plats att lyfta fram det faktum att de, här närmst föll mot Sociedad med hela 4-1. Och vi var alltså redan på förhand inne på att Huesca skulle få det jobbigt i La Liga, något vi fortfarande starkt tror på.

Inledningen har trots allt varit väldigt speciell, på alla sätt och vis, med annorlunda förberedelser osv. Det har gynnat dem mindre klubbarna, helt klart.

Med det sagt så är vi övertygade om att Real besegrar Huesca med två mål eller fler på lördag, därför klickar vi också in Real Madrid (-1.5 asian handicap) till drömoddset 2.17x. Det finner ni hos spelbolaget Snabbare. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 2.17
Bolag: Snabbare (100 kr bonus)
Spelstopp: 14:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming