stryktipsforslag och analys

Stryktipset 17/10: Stryktipsförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 42. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen – match för match – och lämnar givetvis ett spelförslag.

BONUSGUIDE: Marknadens bästa betting bonusar i oktober månad. Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 42, med en jackpot på ca 10 miljoner kronor! I vanlig ordning, som det sett ut här under fyra raka veckor, så består majoriteten av kupongen med matcher från Championship. Hela 10 matcher plockas därifrån, enbart 3 från Premier League. Hela vår analys finner ni precis här nedanför, vi landar in ett 768 raders system med 8 halv- samt 1 helgardering. Lycka till!

stryktipset vecka 42

 TILL STRYKTIPSET!

1. Manchester City – Arsenal, 1

Manchester City har noterats för två raka poängtapp inför lördagens möte mot Arsenal, storförlust mot Leicester och kryss mot Leeds. Men när Arsenal tittar förbi så räknar vi med att City studsar tillbaka, de trivs alldeles utmärkt mot Arsenal, vunnit 7 av dem 8 senaste matcherna, de lirar på hemmaplan och är två nivåer bättre. Ettan räcker. Vi har svårt att se att City tappar poäng igen.

2. Chelsea – Southampton, 1X

Har Chelsea en bra dag besegrar de Southampton i princip alla dagar i veckan här på Stamford Bridge, men Lampards mannar har visat sig vara sårbara bakåt och det ordentligt. Och hos motståndarlaget finns bland annat Danny Ings, som onekligen är kapabel till att fälla bjässarna. Krysset måste därför med här. 1X!

3. Newcastle – Manchester United, 1 2

Newcastle har gått förvånansvärt bra under inledningen och är numer också obesegrade i fyra raka matcher inför lördagens möte. 3-1-seger över Burnley senast, och poäng mot Tottenham i London omgången innan, dessa två resultat får oss att klicka in gaffeln när Manchester United tittar förbi.

4. Barnsley – Bristol City, X2

Bristol City har vunnit fyra av fyra möjliga matcher under inledningen och toppar Championship. Hur länge det ser ut på det här viset är givetvis oklart, vi har en känsla av att detta blir knepigt – alla matcher på bortaplan är knepiga i den här serien. Dock har formen varit allt annat än bra hos hemmalaget, vi landar därför in i en X2-lösning.

5. Birmingham – Sheffield W, 1X

Sheffield Wednesday har det inte lätt just nu, utöver minuspoängen (-7) har de nu noterats för tre raka poängtapp i Championship. Birmingham mår betydligt bättre som klubb och har en bättre form dessutom – undvikit förlust i fyra raka matcher. Man har dessutom inte förlorat mot Sheffield W sedan en bra tid tillbaka – poäng i sex raka matcher. 1X blir därför vårt val här.

6. Blackburn – Nottingham, 1

Nottingham har inte alls fått det att stämma under inledningen, och har till allas stora förvåning torskat samtliga fyra matcher så här långt. Utöver det så har man även hunnit torska mot Barnsley i EFL Cup, vilket får oss att vända oss mot hemmalaget och Blackburn här. Där ser läget betydligt betydligt ut, Blackburn har plockat sju poäng på dem tre senaste omgångarna och vunnit med resultat som 5-0 och 4-0. Det sistnämnda kom dessutom på bortaplan, mot Derby. Övertygande! Spik!

7. Middlesbrough – Reading, 1 2

Reading är ett av två lag som har full pott fyra omgångar in i seriespelet vilket gör det omöjligt att blunda för tvåan, den plockar vi alltså med men väljer att ha med ettan också, eftersom att Middlesbrough äntligen studsade tillbaka senast, dessutom agerar de hemmalag vilket alltid talar för en hemmaseger i den här serien. Gaffeln blir bra!

8. Luton – Stoke, 1X

Två gäng som vunnit mycket fotbollsmatcher under inledningen på 20/21, Luton infinner sig överraskande nog på en femteplats med tre segrar på kontot, Stoke har samtidigt plockat majoriteten av sina segrar i EFL Cup, men förmågan att vinna finns onekligen där. Vi väljer dock Lutons sida, hemmaplan trots allt, de har två segrar av två möjliga här och släppt in noll mål. 1X!

9. Bournemouth – QPR, 1

Bournemouth har inga planer på att lira i Championship nästa säsong vilket är tydligt, 10 poäng har man på kontot, 4 omgångar in, och det vittnar om att man menar allvar. De är som bekant dessutom favoriter till att ta steget upp, vilket får oss att spika Bournemouth här på hemmaplan när QPR tittar förbi. Gästerna har trots allt bara en trepoängare på kontot så här långt – är det klart sämre laget.

10. Brentford – Coventry, 1X

Brentford har inte alls fått det att stämma och står på blott en seger fyra omgångar in, en 14:e plats hittar vi alltså dem på men så småningom så lär det lossna för deras del. Brentford är onekligen tillräckligt bra för att utmana om en Premier League-plats, vilket vi också tror man kommer att göra i år igen. 1X bör räcka gott – Coventry har lika många poäng som Brentford.

11. Rotherham – Norwich, 1X2

Vidöppen tillställning i vår värld, svårt att avgöra vilket lag som ligger närmst segern här. Norwich har gått svagt men är det bättre laget, Rotherham har samtidigt bara förlorat en av sina fem senaste matcher. Helgardering.

12. Swansea – Huddersfield, 1

Swansea infinner sig som väntat i topp och har plockat 10 poäng på dem 4 inledande omgångarna, det är tillräckligt övertygande siffror för att vi ska välja deras sida här. Huddersfield hade redan stora problem i fjol, och ser ut att ha det i år också – blott en seger fyra omgångar in. Spik!

13. Wycombe – Millwall, X2

Wycombe är ett av två lag som fortfarande står på noll poäng i den här serien, det är svagt och ännu mer oroväckande är deras målskillnad, -10 har man alltså fyra omgångar in, klart sämre än Nottingham som även de förlorat alla matcher. Millwall plockar åtminstone poäng mot det här motståndet. X2!

 TILL SVENSKA SPEL!

Casumo ger dig 300 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 300 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming