speltips_skribent

Speltips Lille OSC – Lens 18/10: Rakt spel från Ligue 1

Nykomlingen Lens har fått en strålande start i Ligue 1 och placerar sig fyra i tabellen. Här i norra Frankrike blir det dock förlust.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE!

Twitter Facebook

Ordningen är återställd Ligue 1 just i detta nu då PSG besegrade Nimes komfortabelt under fredagen. Det betyder att PSG toppar tabellen igen efter att ha fått en trög start på säsongen. Det var kul så länge det varade, minst sagt.

Men! PSG har alltså inte den där förstaplatsen i sina egna händer under den här omgången, just Lille som tar sig an uppstickaren Lens tar vid seger på söndag över förstaplatsen, och infinner sig då dessutom två poäng före PSG. Det är självklart en ordentlig motivationsfaktor för Lille, som dessutom är som allra starkast här på Stade Pierre-Mauroy.

Tittar vi närmre på hur Lille presterade på hemmaplan i fjol så är det minst sagt fina siffror som uppenbaras framför oss. Lille vann alltså 11 av 15 matcher på Stade Pierre-Mauroy i fjol, bara PSG var bättre med sina 12 vinster. Lille släppte dock in färre mål än PSG, blott 9 stycken. Det är imponerande siffror.

Vi väljer sida

Vi har all respekt för Lens och deras säsongsinledning, men det går inte att komma från att nykomlingar faktiskt tenderar att få dessa typ av starter i sina debutsäsonger. Vi säger inte att allting är en tillfällighet, men vi räknar samtidigt absolut inte med att Lens infinner sig på en top 4 placering efter 38 spelade omgångar. Snarare 8-14.

Lille är ett betydligt mer pålitligt gäng, det går inte att blunda för. De har trots allt tagit stora kliv under dem senaste två tre åren, man slutade fyra i fjol och året innan mäktade man med en fin andraplats i tabellen – tre poäng före Lyon (3) och nio poäng före Saint Etienne (4).

Vi räknar därför med att Lille huserar i toppen i år också, deras start är onekligen en indikation på att de kommer att göra det. De är fortsatt obesegrade sex omgångar in och jagar dessutom sin tredje raka seger på söndag. Den kommer de att plocka.

Lille klickas alltså in som vinnare i matchen, och görs detta till finfina 1.80 x degen hos spelbolaget Snabbare. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.80
Bolag: Snabbare (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming