speltips_skribent

Speltips AS Roma – Benevento 18/10: Kombinationsspel till 2.28

Vi förväntar oss att se en tät kamp på Olympiastadion under söndagskvällen, men ett lag kommer att vinna. Det blir AS Roma.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET!

Twitter Facebook

Roma kliver egentligen in i söndagens möte med fem poäng på kontot men på grund av ett pinsamt misstag, så tilldelades alltså Hellas Verona en 3-0-seger mot Roma i premiäromgången, detta eftersom att Amadou Diawara av misstag listade som en U22-lirare, när han egentligen redan fyllt 23. Klantigt, och två poäng förlorade alltså.

Så på banan, så har Roma alltså spelat till sig ett 0-0-resultat mot Hellas Verona på bortaplan, kryssat mot Juve på Stadio Olimpico och besegrat Udinese på bortaplan. Ett helt okej facit ifall ni frågar oss, vi ska inte förvänta oss att Roma är med och utmanar om topplaceringar i år, utan snarare så blir den där sjätteplatsen målsättningen för deras del. Dock är det högst oklart ifall man ens löser den.

Ja, som ni märker är vi inte alls övertygade kring Roma, men allt för hårda ska vi heller inte vara. De har fortfarande ett okej lag med lirare som Dzeko, Mkhitaryan, Pedro, Pellegrini, Veretout och Spinazzola, spelare som givetvis fortfarande håller en bra nivå. Därför förväntar vi oss också att AS Roma besegrar Benevento på söndagskvällen, inte lätt, men i slutändan så tror vi de trots allt står där som segrare.

En stabil nykomling

Möjligtvis kan den underrubriken vara en aning vilseledande, det är den egentligen inte utan vi konstaterar, Benevento är en oerhört stabil nykomling. Men det är just det de också är alltså, en nykomling och vi utgår därför också från att man hamnar i den nedre regionen av tabellhalvan, mer kan man faktiskt inte förvänta sig, trots ett starkt fönster och en bra inledning.

Benevento står alltså på sex poäng efter tre spelade matcher, segern över Sampdoria i premiären följdes upp med ett nederlag mot Inter och här närmst besegrade man alltså Bologna med 1-0 på hemmaplan. Bra inledning alltså, bättre än Romas men trots detta kommer vi att välja hemmalagets sida på söndag.

Vi tycker överlag Roma är ett bättre lag och även fastän segern lär sitta långt inne så tror vi den ändå säkras efter 90 spelade minuter. Därför kommer vi också att klicka in ett kombinationsspel som just väljer Romas sida, men även som konstaterar att det blir jämnt och målsnålt.

Roma vinst, plus under 3.5 mål i matchen känns riktigt bra så här på förhand, vi tänker 1/2-0/1. Spelet betalar mycket fina 2.28 x degen hos spelbolaget Unibet och blir alltså vårt speltips från Rom.

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

No Account Bet: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos No Account Bet – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 & Under 3.5 mål i matchen
Odds: 2.28
Bolag: Unibet (100 kr freebet)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming