speltips_skribent

Speltips AIK – IFK Göteborg 18/10: Klassisk fight på Friends

AIK tar ett stort kliv mot ett nytt kontrakt i Allsvenskan vid seger över IFK Göteborg. Så blir det också.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CAMPOBET!

Twitter Facebook

AIK har haft en minst sagt svettig säsong så här långt, det är alla som följt Allsvenskan väl medvetna om men nu så börjar det äntligen lugna sig lite kring storklubben. Tre raka segrar i Allsvenskan innebär att AIK infinner sig sex poäng ovanför nedflyttningsstrecket, men de har även matchen mindre spelad, vilket onekligen talar för att man kommer att lösa det här. Allt annat vore en stor överraskning, så som det ser ut nu.

Och precis som vi nämner, så har alltså AIK studsat tillbaka, tagit sig i kragen och i sin tur börjat lira en betydligt bättre fotboll igen. Tre raka segrar som sagt, mot motstånd som Hammarby (3-0), Mjällby (1-0) och senast Östersund (1-2). Det är onekligen tre fina resultat, alla vet vilken form Östersund infunnit sig i, och det är självklart alltid imponerande att vinna ett Stockholmsderby med 3-0.

Och det är alltså främst defensiven som tagit kliv under Grzelak, oerhört viktigt i och med att AIK allt som oftast lever på just den här defensiven, den har varit anledningen till många fina resultat under dem senaste åren och det måste egentligen kännas bra för hela klubben att man börjat hitta rätt i just den lagdelen. Deras DNA.

Vinner igen?

Tongångarna är alltså väldigt positiva kring AIK, självklart sett till omständigheterna. AIK är givetvis inte nöjda med årets säsong men vid seger på söndag kan man äntligen andas ut och istället börja tänka framåt. Därför räknar vi med att AIK tar ett ordentligt grepp om matchen, direkt från matchstart.

Oavsett hur man än vrider och vänder på det hela så är det trots allt ett generöst motstånd som väntar här för AIK. Göteborg infinner sig förvisso bara tre poäng efter i tabellen men de är inte alls inne i samma positiva period som AIK, trots segern över Varberg senast. Innan dess såg man riktigt svaga ut, ett poäng mot Elfsborg ser möjligtvis bra ut på pappret, men faktum är att Elfsborg inte vunnit på väldigt lång tid. Addera därtill att IFK föll mot Kalmar i omgången innan det.

AIK känns helt enkelt snäppet vassare här, de lirar dessutom på hemmaplan och därför väljer vi också att klicka in den raka ettan till finfina 2.22 x degen hos spelbolaget CampoBet. Spelvärt enda ner till 2.00 i vår bok. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.22
Bolag: CampoBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming