speltips_skribent

Speltips Tottenham – West Ham 18/10: Gareth Bales comeback

Allting tyder på att Gareth Bale gör sin andra debut för Tottenham på söndag. Mäktigt! Boostas laget av den här nyheten?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS MR GREEN!

Twitter Facebook

Gareth Bale är alltså hemma igen efter att ha spenderat sju år i Real Madrid och den här mannen har väl egentligen upplevt allting man kan uppleva som fotbollsspelare i den spanska huvudstaden. Fina saker som ligatitlar, Champions League-titlar och cuptitlar, men även den mindre roliga sidan: frysboxen, kritiken och avslutningsvis utskeppningen. Det sistnämnda alldeles nyligen trots allt, därför ska det bli väldigt intressant att se vad walesaren kan tillföra Tottenham säsongen 20/21. SPÄNNANDE, minst sagt.

Det är nästintill så att man enbart väljer Tottenhams sida på lördag, just på grund av Gareth Bale. Väldigt tråkigt självklart att det är tomma läktare som gäller här, för stämningen hade onekligen varit något utöver det vanliga på Tottenham Hotspur Stadium. Men enligt rapporter från England så kommer alltså Bale att kliva direkt in i en startelva på söndag.

Det betyder alltså att vi kommer att få bevittna Son, Kane och Bale från start, längst upp i banan. En otrolig offensiv, som onekligen kommer att sprida skräck i West Hams försvar. Det är vår fasta övertygelse, och säkerligen många andras.

West Ham har dock varit riktigt bra i dem två senaste omgångarna, förvisso en riktigt svag start med två raka förluster, men nu ser man onekligen ut att ha skärpt till sig och noterats för två raka trepoängare. Dessutom två storsegrar, 4-0 mot Wolves och 3-0 mot Leciester på King Power Stadium, det betyder att det inte finns utrymme för underskattning från hemmalagets sida.

Tottenham vinner – till slut

Det är självklart så att West Hams två senaste insatser gör en investering i Tottenham lite mer osäker, men det går samtidigt inte att komma från att Tottenham även de, stundtals sett riktigt bra ut under inledningen. Ja, West Ham besegrade Leicester med 3-0 på bortaplan, men Tottenham såg samtidigt till att lämna Old Trafford med en 6-1-seger i samma omgång. Det resultatet boostar givetvis ett kollektiv.

Samtidigt är det dessutom så att Tottenhams förlust mot Everton, fortfarande är deras enda förlust från den här säsongen. Man har vunnit fem av sina sju senaste matcher, sett till alla tävlingar men även slagit ut Chelsea efter straffar i EFL Cup. Även det resultatet stärker ett kollektiv, och bringar i sin tur hopp i ett lag.

Vi kommer därför att välja just Tottenhams sida i det här mötet, och gör alltså detta på asianmarknaden. Med den offensiva trion lär man åtminstone sätta dit två baljor i den här matchen. Tottenham (-1 asian handicap) – insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – klickas därför in till exakt dubbla degen hos spelbolaget Mr Green.

 RYGGA DITT SPEL HOS MR GREEN – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Testa 888sport: få 100 SEK extra

888sport ger alla nya kunder 100 kr extra att spela för vid en första insättning.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 2.00
Bolag: Mr Green (100 kr freebet)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming