speltips_skribent

Speltips Newcastle – Manchester United 17/10: Knepig uppgift för Solskjaer

Status på Manchester United är högst oklar efter storförlusten mot Tottenham, öppnar det upp för Newcastle här på St James’ Park?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NORDICBET!

Twitter Facebook

Säsongen är fortsatt väldigt ung men visst oroar man sig redan för Solskjaers och hans Manchester United? Vi finner de i skrivande stund först på en 16:e plats i tabellen, och det går absolut inte att påstå att spelet lovat en bättre framtid, snarare tvärtom så har inledningen enbart skickat negativa signaler kring United.

Manchester United står alltså på blott en seger tre omgångar in i seriespelet, och det går även att argumentera för att den trepoängaren, som alltså kom mot Brighton på bortaplan, var allt annat än välförtjänt. Brighton var onekligen det bättre laget i den matchen och noterades till slut för fyra ramträffar. Addera därtill att VAR räddade United efter det att domarn blåst av matchen.

Vi konstaterar helt enkelt att Manchester United mått bättre, det kommer onekligen att bli intressant att följa dem i år, vi förväntar oss inga direkta stordåd från deras sida, för bättre än så är de bevisligen inte. Newcastle har därför alla anledningar till att gå för en trepoängare här på St James’ Park.

Mål åt båda håll?

United plockade som bekant in Cavani från PSG, men uruguayaren är alltså inte redo för spel, samtidigt som Martial är avstängd. Det kan möjligtvis öppna upp för Ighalo, ifall Solskjaer inte väljer att lira Rashford som nia. Överlag ser åtminstone skadeläget väldigt positivt ut för United.

För Newcastles del ser det desto mörkare ut med ett flertal skador på försvarsspelare. Det är dessutom så att förstakeepern Dubravka är skadad, vilket givetvis öppnar upp för United och deras offensiva lirare. Och vi räknar därför med att United gör mål här på lördag, de måste gå framåt och vinna den här matchen, vilket vi i sin tur även tror öppnar upp för Newcastles offensiv. Att båda lagen hamnar i målprotokollet bör vara ett givet utfall här.

Och det blir också vårt speltips från St James’ Park, BLGM – Ja klickas in till godkända 1.76 x degen hos spelbolaget NordicBet. Uniteds defensiv har trots allt varit usel, och vi har samtidigt svårt att se att man lämnar banan mållösa i det här läget. Givet spel i vår bok alltså.

 RYGGA DITT SPEL HOS NORDICBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa Leovegas: få 100 SEK i freebet

Leovegas ger alla nya kunder 100 kr extra att spela för vid en första insättning.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.76
Bolag: NordicBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming