speltips_skribent

Speltips Getafe – Barcelona 17/10: Ställer till med problem?

En tuff uppgift väntar för FC Barcelona på lördagskvällen. Getafe ska absolut inte underskattas här på Coliseum Alfonso Perez.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS HAJPER!

Twitter Facebook

FC Barcelona har fått en positiv start på säsongen och självklart är det även ett väntat utfall, i och med truppen man faktiskt besitter. Det är ett minst sagt otroligt lag, med en superoffensiv. Men cred ska man alltså fortsatt ha efter att ha besegrat Villarreal i premiären med 4-0, men även efter att ha slått Celta Vigo med en man mindre på banan, i över 60(!) minuter. 3-0 slutade den fighten dessutom. På bortaplan.

Sedan blev det alltså ett kryss för FC Barcelona mot Sevilla på bortaplan, även det ett bra resultat i och med hur positiva insatser Sevilla faktiskt visat upp under Lopetegui. Därför råder det inga som helst tvivel om att FC Barcelona kliver in i lördagens möte som stora favoriter.

Getafe är dock ett erkänt klurigt motstånd i Spanien, det är inte direkt en nyhet längre utan de flesta är säkerligen bekanta med Bordalas Getafe, ett lag som alltså är oerhört disciplinerade och som i princip alltid står rätt i defensiven. Nu åkte man förvisso på en ordentlig smäll mot Real Sociedad senast (3-0), men vi räknar med att man rycker upp sig här, bara att Barca tittar förbi är nog av en motivationsfaktor till att vända på steken.

Stör Barca?

De som följt La Liga närmre under dem senaste åren är väl medvetna om att Getafe slutat bland de åtta främsta i tabellen, under tre raka år. I fjol blev man alltså åtta, efter att ha tappat fart efter coronauppehållet. Året innan det? Femma. Man har dessutom alltid spelat jämnt mot Barcelona här på slutet, Barca är förvisso överlägsna sett till vinster, men Getafe har bevisat att de kan stå upp bra mot den här typen av motstånd.

Vi räknar därför inte med att Barcelona krossar Getafe på lördag. Men att de vinner utgår vi ändå från, och därför kommer vi faktiskt också att klicka in en Barcelona-seger här, nu när Hajper ställer fram ett så pass fint värde på katalanerna. Det går helt enkelt inte att låta bli. Speciellt eftersom att Messi dessutom bara gjort ett mål så här långt, argentinaren lär därför vara sugen på lördag.

Hajper ställer alltså fram oddset 1.74x på en bortaseger, det är som sagt alldeles för bra för att låta bli, Barca har besegrat Getafe i sju av dem nio senaste matcherna, samtidigt som de förlorat noll. Statistiken talar sitt tydliga språk, även fastän det, allt som oftast, varit jämnt under dem senaste åren.

 RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

William Hill ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 200 kr hos William Hill och få 100 kr extra att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.74
Bolag: Hajper (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming