speltips_skribent

Speltips Chelsea – Southampton 17/10: Målglatt på Stamford Bridge?

Mycket talar för att vi får bevittna mål när Chelsea och Southampton drabbar samman på lördag.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET!

Twitter Facebook

Chelsea studsade tillbaka på ett imponerande vis inför landslagsuppehållet, när de alltså, lite överraskande besegrade Crystal Palace med hela 4-0. Och det var just siffran noll som var lite överraskande, att Chelsea har en superoffensiv är vi väl medvetna om vid det här laget, men defensiven, är allt annat än bra.

Men givetvis kommer Chelsea att hålla nollan intakt lite då och då, det är självklart bara naturligt. Men det talar bara för att de kommer att släppa in mål på lördag, åtminstone väljer vi att se på det hela på just det viset. Chelsea hade alltså släppt in sex mål på dem tre inledande matcherna i Premier League, i snitt två baljor per match alltså, ett kvitto på att Chelseas defensiv inte håller någon vidare kvalité.

Och när nu Southampton kliver in i lördagens fight med två raka segrar på kontot, så räknar vi med att de orsakar en del problem för Chelsea, även fastän mötet går av stapeln på Stamford Bridge. Southampton är trots allt ett skicklig lag, de fick förvisso en svag start på säsongen, men Hasenhüttl är spännande, och Danny Ings väldigt bra, dessa två faktorer talar för Southampton på lördag.

Överspelet intressant

Vi kommer alltså inte att välja någon sida på lördag, Chelsea är i grund och botten det bättre laget och bör till slut lösa samtliga tre pinnar, men det finns inget direkt värde på 1×2-marknaden, och även fastän oddset är fint på gästerna så räknar vi ändå inte med att går segrande ur det här mötet. Det är en väldigt tuff match. Speciellt när Chelsea har en 4-0-seger i ryggen.

Istället väljer vi alltså att titta närmre på målmarknaden och mer exakt överspelet. Precis som vi varit inne på så släpper Chelsea allt som oftast in mål, Rudiger fortsätter att måla upp svaga insatser, även i det tyska landslaget och en lirare som Christensen håller helt enkelt inte. Silva är äldre, och Tomori och Zouma är heller inte riktigt så bra. Därför räknar vi med att Southampton hamnar i målprotokollet.

Men givetvis även att Chelsea gör detta, de gjorde trots allt fyra senast och lirar på Stamford Bridge, därför ser vi mål som en garanti här i princip. Att det blir minst tre baljor här talar egentligen allting för, och därför blir det också vårt speltips.

Över 2.5 mål i matchen klickas in till godkända 1.57 x degen hos spelbolaget Unibet – oddset fungerar alldeles utmärkt i en dubbel.

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

No Account Bet: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos No Account Bet – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål i matchen
Odds: 1.57
Bolag: Unibet (100 kr freebet)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming