speltips_skribent

Stryktipset 15/2: Stryktipsförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 7. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen – match för match, och lämnar givetvis ett spelförslag.

BONUSGUIDE: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 7. Det är full omgång i Championship under veckan, därför kommer vi att komplettera veckans inlägg, strax efter onsdagens matcher (eventuellt under torsdagsmorgonen). Håll utkik! Inlägget publiceras dock redan under tisdagen, hoppas ni har förståelse för detta. Stort lycka till!

stryktipset tips 15 2

 TA RYGG PÅ VÅRT SYSTEM!

1. Norwich – Liverpool, X2

Liverpool bara kör, och vi fortsätter att halvgardera deras fighter för snart kommer det där andra poängtappet! De har i princip redan säkrat ligaguldet och Champions League väntar här framöver – utrymme för rotation? Yes! X2.

2. Leeds – Bristol, 1X

Tuff match så här på förhand, Leeds har tappat viktig mark här på slutet samtidigt som Bristol blandar och ger. Bristol är dock seriens andra starkaste lag när det kommer till siffrorna på bortaplan, och därför måste krysset med. Leeds tar sig i kragen och undviker ett nederlag?

3. Sheffield – Reading, 1X

Reading har tappat poäng i sex raka omgångar i Championship och har dessutom bara vunnit fyra ligamatcher på bortaplan den här säsongen. Sheffield går även de knackigt, de har blivit nollade i tre raka matcher här på hemmaplan. Vidöppen tillställning så här på förhand. 1X?

4. Birmingham – Brentford, 1 2

Brentford är det bättre laget här och är i allra högsta grad inblandade i en fighten om en direktplats till Premier League, men! Birmingham har undvikit ett nederlag, i nio(!) raka matcher, och därför väljer vi gaffeln – knepig uppgift för Brentford!

5. Preston – Millwall, 1

Preston är fortsatt seriens starkaste lag när det kommer till siffrorna på hemmaplan, och numer finner vi de dessutom på en playoff-plats till Premier League. Addera därtill fyra segrar på de fem senaste omgångarna inför lördagens möte. Vi spikar hemmalaget!

6. Charlton – Blackburn, X2

3 segrar på de 21 senaste matcherna, det är Charlton facit inför helgen, vilket innebär att de i nuläget har sex poäng ner till fel sida av nedflyttningsstrecket. Annorlunda ser det ut för Blackburn, de är inget topplag men har varit klart bättre än Charlton i år – de kommer dessutom närmst från en 3-0-seger över Hull. X2.

7. Cardiff – Wigan, 1

Klasskillnad på Cardiff City Stadium? Wigan placerar sig långt ner i tabellen och är ett av Championships sämsta lag i år, de har dessutom förlorat 10 av 16 bortamatcher, och med det sagt så väljer vi Cardiffs sida – hemmalaget lirar om Premier League-platsen! De slog dessutom Huddersfield med 3-0 på bortaplan här närmst.

8. QPR – Stoke, 1 2

Som alltid med QPR, är det en gaffel som gäller. De garanterar vidöppna tillställningar och är verkligen helt opålitliga. Fem poäng skiljer dessutom QPR och Stoke åt i tabellen – gaffel!

9. Fulham – Barnsley, 1

Fulham är det bättre laget av dessa två och här på hemmaplan bör man bara besegra ett formsvagt Barnsley. Mitrovic är på G, samtidigt som Fulham nu i allra högsta grad är med och utmanar om en direktplats till Premier League. Spiketta!

10. Derby – Huddersfield, 1X

Endast två lag i Championship har vunnit fler fotbollsmatcher än Derby på hemmaplan, Preston och Fulham. Det tycker vi säger allting om hur starkt Derby faktiskt går här på hemmaplan. De har dessutom vunnit tre raka matcher inför onsdagens möte mot Bristol. Huddersfield har dock vaknat till liv en aning, därför åker krysset med – bra värde dessutom!

11. Middlesbrough – Luton, 1

Middlesbrough har haft en riktigt tuff säsong i år och placerar sig först på en 18:e plats i tabellen, men här bör man trots allt ha goda chanser till att återvända till vinnarspåret. Luton agerar jumbo och har överlägset flest förluster på kontot – 21 förluster är ett faktum efter 32 spelade omgångar!

12. Oxford – Sunderland, 1X

Som alltid väger hemmaplansfördelen tungt i dessa serier och med det sagt så konstaterar vi att Oxford enbart förlorat 2 av sina 13 hemmamatcher den här säsongen. Sunderland har förvisso mer poäng, men har samtidigt bara plockat fem trepoängare på bortaplan. 5 av 14. 1X!

13. Fleetwood – Peterborough, 1X

Fleetwood har bara förlorat en fotbollsmatch på hemmaplan den här säsongen, en enstaka match alltså. Och därför tror vi de sätter stopp för Peterboroughs segersvit, som är fem matcher lång – bortalaget har bara vunnit 5 (av 16) matcher på resande fot!

Stryktipset drar, i vanlig ordning, igång 16:00. Stort lycka till!

 TILL SVENSKA SPEL!

100-procentig odds bonus, upp till 3000 kr

LeoVegas Sport dubblar din första insättning, upp till 6000 kr!
Skapa ditt konto här.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 512 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming