speltips_skribent

Stryktipset 1/8: Stryktipsförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 31. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen – match för match, och lämnar givetvis ett spelförslag.

BONUSGUIDE: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag. Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 31. Ny kupong från Svenska Spel och vi poängterar direkt att en Superettan-omgång spelas mitt under veckan, det kan komma att påverka en del beslut när lördagen närmar sig. Vi uppdaterar därför inlägget löpande.

Med på kupongen finns fotboll från England, Skottland, Sverige och Norge. Med det sagt så sparkar vi igång analysen och bjuder i sin tur på ett 512 raders system med 9 halvgarderingar! Stort lycka till. 

stryktipset vecka 31

 TILL STRYKTIPSET!

1. Arsenal – Chelsea, 1X

Chelsea har en plats säkrad i Champions League nästa säsong och därför är enbart själva titeln deras stora morot här – inte alls för att underskatta vikten av en titel (den väger givetvis alltid tungt). Men för Arsenals del handlar det alltså om att ta sig ut i Europa, man spelar för både titeln och det och just det, i kombination med att Artetas lagbygge sett bättre och bättre ut på slutet, får oss att landa in i en 1X-lösning i match nummer 1.

2. Dundee U – St. Johnstone, 2

St. Johnstone slutade i mitten av tabellen i fjol och ställs nu mot den klassiska klubben – och nykomlingen – Dundee U. Och eftersom att det trots allt är en nykomling St. Johnstone ställs mot så är det svårt att bortse från tvåan. Speciellt eftersom att St. Johnstone stod för en bra säsong i fjol. Vi testar spiken.

3. Hibernian – Kilmarnock, 1X

Det skiljde bara fyra poäng Hibernian och Kilmarnock åt i tabellen när ligaspelet var färdigspelat förra säsongen. Därför är det givetvis att urskilja lagen i den här premiären, men på grund av hemmaplansfördelen väljer vi 1X här – Hibernian var dessutom snäppet vassare i fjol! Men fortsatt svår match det här.

4. St. Mirren – Livingston, X2

Livingston är det bättre laget här och stod i fjol även för en bättre säsong än St. Mirren. Det skiljer möjligtvis inte flera nivåer, men bortalaget är snäppet vassare och därför utgår vi också från tvåan, men adderar till krysset eftersom att det trots allt är en premiär.

5. Eskilstuna – Östers IF, X2

Eskilstuna placerar sig långt ner i tabellen och lär även husera där under säsongens gång, samtidigt tycker vi Öster har gjort det bra så här långt och det ser onekligen ut att kunna bli ett spännande år för den klassiska klubben. X2 bör räcka!

6. Sundsvall – Degerfors, 1X

Tät kamp så här på förhand, tabellettan Degerfors har ett poäng mer på kontot än trean Sundsvall och därför väljer vi att gå på hemmaplansfördelen, vilket resulterar i en 1X-lösning. En helgardering vore det optimala men vi kör som bekant på ett 512 raders system. Noll helgarderingar.

7. Ljungskile – Halmstad, 2

En bortamatch är en bortamatch men här bör Halmstad trots allt bara besegra tabelljumbon Ljungskile, det skiljer ett par nivåer och Halmstad är en given kandidat till att ta steget upp till Allsvenskan. Spik!

8. Brann – Vålerengen, X2

Vålerengen har målat upp väldigt fina resultat här på slutet och är obesegrade i sju raka omgångar inför det här mötet. De placerar sig dessutom före Brann i tabellen. X2 – inget snack om saken!

9. Helsingborg – Hammarby, X2

Hammarby slog Örebro komfortabelt med 3-0 senast och såg äntligen ut som det laget man var i fjol. Härlig fart och effektiva framför mål. Möjligtvis är de nu på uppgång, de lär kliva in taggade här och därför tror vi de också plockar poäng mot Helsingborg här. X2 bör räcka!

10. Kalmar – AIK, 2

Vi testar spiken! AIK har sparkat Rikard Norling och allt som oftast innebär det att laget tänder till, ny röst i omklädningsrummet brukar trots allt resultera i ett sådant utfall. Just det, i kombination med att Kalmar varit direkt svaga (7 förluster) får oss att klicka in tvåan här.

11. IFK Göteborg – Malmö FF, X2

IFK Göteborg och Malmö FF ställs mot varandra under onsdagen, i en cupfinal vilket möjligtvis kan komma att påverka utfallet i match nummer 11. Men faktum är att Malmö FF är ordentligt på uppgång, de ser så där stabila ut som de ska och det lär bara se bättre och bättre ut framöver. Ett riktigt klasslag. Därför utgår vi givetvis från tvåan här, men krysset ska med – det här är trots allt ett möte mellan två storklubbar.

12. Varberg – Östersund, 1X

Varberg har varit bättre än Östersund under inledningen, även fastän poängskörden varit klart sämre här på slutet. Därför tror vi mer på hemmalaget i det här mötet, Östersund är dessutom bottentippade och står fortsatt bara på två segrar elva omgångar in i seriespelet. 1X räcker!

13. Norrby – Jönköping, 1

En tät kamp så här på förhand men vi väljer trots detta att spika Norrby här. En anledning är givetvis vår budget, vi har inte fler tecken dessvärre men Norrby är samtidigt kapabla till att besegra Jönköping här hemma. De stod för en fin säsong i fjol och har varit allt annat än dåliga i år. Hemmaseger!

 TILL SVENSKA SPEL!

Marknadens bästa odds!

Populära för sina konkurrenskraftiga odds, Bethard erbjuder alla nya kunder 1000 kr i välkomstbonus.
Skapa ett konto här.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 512 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming