speltips_skribent

Speltips Örebro – Falkenberg 1/8: Målsnål tillställning?

Falkenberg har noterats för 10 raka poängtapp inför lördagens möte – kan det bli en seger här?

Twitter Facebook

Både Örebro och Falkenberg lär se sin chans i lördagens möte på Behrn Arena. Inget snack om den saken, Örebro är i behov av en trepoängare och ställs trots allt mot tabelljumbon, därför förväntar vi oss att se ett fokuserat hemmalag i det här mötet, ett hemmalag som är väl medvetna om vikten i en trepoängare.

Detsamma gäller Falkenberg, Falkenberg har bara lyckats skrapa ihop blott åtta poäng, men samtidigt bara förlorat 5 av 11 matcher. Man har alltså varit med i många av dessa matcher och faktiskt gjort det bra, sen har dem haft en del otur också. Tappat många poäng i slutminuterna.

Vi är därför helt övertygade om att Falkenberg tror på poäng på lördag, Örebro har “bara” fem poäng mer och västkustlaget kommer trots allt närmst från tre raka kryssmatcher, Norrköping, Göteborg och Helsingborg har det blivit poäng mot, och samtliga tre är på samma nivå – eller bättre än Örebro. Så är det.

Avvaktande från båda håll

Örebro kommer närmst från en storförlust mot Hammarby, i en match de straffades vid tre olika tillfällen. Det blev alltså 3-0 till Hammarby till slut och det betyder att Örebro nu släppt in minst ett mål i fyra raka matcher. På lördag ställs man dock mot en sämre offensiv, och nu lär man faktiskt ha en god möjlighet till att kunna hålla nere siffrorna. Vi tycker därför underspelet är intressant här.

Det är trots allt så att båda lagen ser möjligheterna här, därför lär Örebro och Falkenberg inleda något avvaktande, och i sin tur inte ta några risker. Det är ingen final, men det är en fight som kommer att stå och väga – och båda lagen vill ta sig segrande ur den.

Falkenberg är som bekant bra på att göra andra lag sämre, de är brötiga och brukar på så vis kunna sätta sin prägel på matcher. Därför tror vi det blir en tillknäppt historia på Behrn Arena på lördagseftermiddagen.

Under 2.5 mål i matchen klickas in till 1.83x insatsen hos spelbolaget Betsson. Stort lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Mr Green ger dig 100 SEK

Mr Green bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål i matchen
Odds: 1.83
Bolag: Betsson (100 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming