speltips_skribent

Speltips IFK Göteborg – Malmö FF 30/7: Final i Svenska Cupen

IFK Göteborg och Malmö FF ställs mot varandra i en på förhand superintressant final! Tung titel i potten när antagonisterna gör upp.

Twitter Facebook

IFK Göteborg är ute efter att säkra sin första titel sedan 2015, även då gällde tävlingen Svenska Cupen, där Göteborg besegrade Örebro i finalen. Nu bjuds man på samma möjlighet, men mot möjligtvis ett bättre motstånd i Malmö FF, åtminstone är det mer prestige i torsdagens fight och även fastän Malmö redan säkrat en Europa-plats så lär de vilja vinna den här fighten lika mycket som Göteborg.

Och här rankar vi trots allt Malmö FF betydligt högre än Göteborg, det skiljer minst ett par nivåer dessa klubbar åt. Malmö FF har som bekant fått upp farten efter att ha fått en trög start på säsongen, just nu känns de mer självklara i sin approach och är betydligt mer effektiva i offensiven.

Malmös tabellposition i Allsvenskan är onekligen en bekräftelse på att laget är på uppgång, man infinner sig på en andraplats och krympt avståndet upp till Norrköping, till blott två poäng. Annorlundas ser det ut för Göteborg, som kämpar på i botten av tabellen – de har direkt varit en besvikelse så här långt.

Klasskillnad

Tittar vi närmre på dagsformen hos Göteborg så kan vi alltså konstatera att laget tappat poäng i sex raka omgångar i Allsvenskan. Sex stycken alltså. Då har man stött på lag som Falkenberg och Helsingborg, och det tycker vi väcker ett flertal frågetecken – det är onekligen en bekräftelse på att man inte riktigt hittat rätt.

Med det sagt så kommer vi att välja Malmö FF:s sida ikväll, mer exakt går mötet av stapeln 17:45, på Gamla Ullevi. Och trots det faktum att den spelas i Göteborg så tycker vi spelvärdet är tillräckligt intressant på Malmö FF. De är det bättre laget och har en betydligt mer rutinerad trupp dessutom. Det talar helt klart för gästerna.

Den raka tvåan blir därför vårt speltips härifrån, den klickas in till godkända 1.72x insatsen hos spelbolaget LeoVegas. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS LEOVEGAS – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 300 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 300 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.76
Bolag: LeoVegas (100 kr bonus)
Spelstopp: 17:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming