speltips_skribent

Speltips Wolves – Crystal Palace 30/10: Insatsen dubblas

Det är helt jämnt mellan Wolves och Crystal Palace, sex omgångar in i seriespelet. Båda står på 10 poäng. Får vi se en vinnare på fredag?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SPEEDYBET!

Twitter Facebook

Det har onekligen varit en speciell säsong så här långt, förvisso är vi fortsatt tidigt in, men frågan är om den här Premier League-tabellen verkligen kommer att sätta sig, även framme vid jul och efteråt.

Det är åtminstone trevligt nog inte en lika haltande tabell som tidigare, och förhoppningsvis kan det fortsätta på det viset under hela åren, men det går inte att komma från att saker och ting inte riktigt är som det brukar vara. Att Chelsea, Arsenal, Manchester City och Manchester United, samtliga infinner sig under top 9 är ett kvitto på detta. Onekligen.

Med det sagt så är det onekligen så att dessa spridda prestationer från storklubbarna öppnar upp för andra gäng till att ta för sig. Ett sådant lag är Wolves, potentialen var redan skyhög i fjol och lyckas man få pusselbitarna på plats tidigt så finns bevisligen möjligheterna den här säsongen. Vid seger kan Wolves och Palace agera delad tabelletta trots allt, förvisso för stunden men det är fortfarande en trevlig bedrift. En bedrift som mycket väl kan boosta ett kollektiv inför framtida uppgifter.

Wolves är bättre

Oavsett hur vi än vrider och vänder på det så kommer vi inte från det faktum att hemmalaget Wolves sticker ut i det här mötet, som det bättre laget. Det finns onekligen mer kvalité hos detta Wolverhampton och nu har de dessutom kommit igång på riktigt. Dagsformen är bra med sju poäng på dem tre senaste omgångarna, även fastän det var en besvikelse att man här närmst tappade två poäng mot Newcastle på hemmaplan – efter en sen kvittering (89:e matchminuten). 

Vi konstaterar även att skadeläget ser väldigt ljust ut i Wolves-lägret, Jonny Castro är det enda namnet man har uppsatta på en skadelistan, alla andra spelare är tillgängliga. Och detta är givetvis en tung fördel i och med den speciella säsong vi är mitt uppe i. Att ha flera alternativ tillhör inte direkt vanligheterna den här säsongen.

Annorlunda ser läget ut hos Crystal Palace, de saknar Cahill, Ferguson, Hennessey, Wickham och Butland. McCarthy och Tomkins är samtidigt båda ett frågetecken. Ayew likaså, på grund av COVID-19.

Med det sagt så väljer vi Wolves sida på fredag, vi tycker de är snäppet vassare när de når sin absolut höjd och då har de dessutom hemmaplansfördelen med. Dagsformen är även den bättre. Den raka ettan klickas in till exakt dubbla degen hos spelbolaget SpeedyBet.

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa 888sport: få 100 SEK extra

888sport ger alla nya kunder 100 kr extra att spela för vid en första insättning.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.00
Bolag: SpeedyBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming