speltips_skribent

Speltips Eibar – Cadiz 30/10: Fotboll från Spanien

Tät kamp så här på förhand, men både Eibar och Cadiz lär gå för det här på fredag. Båda ser sin stora chans.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CAMPOBET!

Twitter Facebook

Endast tre poäng skiljer Eibar och Cadiz åt i tabellen inför omgång 8, vi finner Eibar på en 11:e plats i tabellen, samtidigt som Cadiz – överraskande nog – huserar på en 6:e plats. En oerhört fin säsongsinledning av nykomlingen, även fastän det är ett flertal klubbar som står på matchen mindre spelad. 

Cadiz har varit den stora överraskningen så här långt, vi gillar inte alls att lyfta överraskningar så här tidigt egentligen, men det går inte att komma från att man gjort det riktigt bra. Och självklart är det så att segern i Madrid sticker ut, Cadiz besegrade Los Blancos med 1-0 på bortaplan och följde upp den insatsen genom att spela oavgjort mot Villarreal. Ett kvitto på att man faktiskt är starkare än de flesta trodde på förhand, den slutsatsen kan vi trots allt göra.

Nykomlingen kliver nu in i fredagens möte, obesegrade i fyra raka omgångar. Bilbao, Granada, just Real och Villarreal har man ställts mot, fyra riktigt starka motståndare men ja, vi räknar med att man tappar fart ju längre in på säsongen vi kommer, så tenderar det trots allt se ut, men ett Eibar bör man väl ändå kunna utmana om tre pinnar just på fredag, det är åtminstone vår fasta övertygelse, att Cadiz kommer att gå för det.

Två lag som går för det

Eibar har noterats för sju poäng på dem tre senaste omgångarna i ligaspelet, och kommer då dessutom närmst från en seger på Estadio Sanchez Pizjuan. Man besegrade alltså Sevilla med 1-0 på bortaplan, det är givetvis ett resultat som sticker ut och en seger som stärker deras självförtorende enormt.

Vi är därför övertygade om att även Eibar kommer att gå för det på fredag. Alltså förväntar vi oss att se en någorlunda mer öppen match, än vad spelbolagen vill få det till. De är inne på att vi får bevittna ett, max två mål i den här matchen, underspelet (2.5) betalar bara 1.40 hos CampoBet, ett otroligt lågt odds, vilket vi tänker utnyttja.

Att det blir målsnålt mellan Sevilla och Eibar är inte direkt en överraskning, Sevilla har en bra defensiv och gör inte mycket mål under Lopetegui. Eibar har dessutom självklart en väldigt defensiv approach i en sådan match, men här tror vi man växlar upp en aning och tar för sig alltså. Exakt samma argument applicerar vi på Cadiz.

Därför testar vi också en slant på Över 2.0 mål i matchen – insatsen betalas tillbaka vid exakt två mål – till finfina 2.16 x degen. Oddset finner ni som sagt hos CampoBet, ett spelbolag som bjuder alla nya kunder på 100 SEK i bonus! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2.0 mål i matchen (asian)
Odds: 2.16
Bolag: CampoBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming