speltips_skribent

Speltips Schalke 04 – Stuttgart 30/10: Katastrofal start av Schalke

Ett poäng, fem omgångar in i seriespelet samt 19(!) insläppta mål. Förbättringsområden finns det gott om hos detta Schalke 04.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Finns det ens en annan klubb där ute som är värre skött än Schalke 04? Det är minst sagt otroligt hur en klubb av deras kaliber ens kan hamna i en sån här situation. Att det råder kaos i Schalke-lägret är alltså inte att ta i, och nu, tillskillnad från förr, så lutar det till och med åt att det blir spel i Bundesliga 2. Det har sett mörkt ut tidigare, men inte alls ett mörker på den här nivån.

Precis som vi nämner i ingressen så har Schalke alltså förlorat alla matcher förutom en, de lyckades spela oavgjort mot Union Berlin på hemmaplan. Enda poängkällan alltså. Dem andra resultaten? 8-0 mot Bayern, 1-3 mot Wolfsburg, 4-0 mot Leipzig, och senast 3-0 mot Dortmund.

Det går givetvis att argumentera för att motståndet varit tufft för Schalke så här under inledningen, men det går inte att komma från att laget fullständigt gjort bort sig, i samtliga av dessa matcher. För även fastän Leipzig står för motståndet, så bör man åtminstone kunna stå upp lite bättre, men det har alltså varit väldigt tydligt att man helt enkelt inte räcker till. Lite på samma vis som när en nykomling, som inte är redo för att ta steget upp, gör det. Om inte värre alltså.

Stuttgart ser sin chans

Stuttgart har fått en riktigt fin start på säsongen och infinner sig alltså på en fin femteplats i tabellen, fem omgångar in i seriespelet. Två segrar, två kryss och en förlust mot Freiburg i premiären är facit, vilket trots allt betyder att man plockat poäng i fyra raka matcher. Positiv period, helt klart.

Därför är vi alltså helt övertygade om att Stuttgart ser sin chans på fredagskvällen, offensiven har trots allt fungerat riktigt bra under inledningen och därför är vi i sin tur säkra på att man kommer kunna såra Schalke. 10 mål på 5 matcher trots allt, ett fint snitt som bör kunna hålla uppe mot ett försvar som Schalkes – 19 insläppta!

Vi lockar därför av målmarknaden i den här matchen, i princip allting talar för en målrik historia. Schalke behöver gå framåt och vinna, samtidigt som Stuttgart som sagt ser sin chans, vi är därför övertygade om att de kommer att kliva in här med en offensiv approach.

Över 2.5 mål i matchen blir därför vårt speltips från Veltins-Arena, överspelet betalar godkända 1.75 x degen hos 888sport och är helt klart värt en slant. 2-1 till Stuttgart? Eller kan Schalke möjligtvis studsa tillbaka? Oavsett vad så blir det mål här. Missa heller inte 888sports välkomstbonus, 100% upp till 100 SEK! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål i matchen
Odds: 1.75
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming