speltips_skribent

Speltips Wolverhampton – Leicester 14/2: Fredagsunderhållning från PL

Leicester reser västerut, till Wolverhampton i hopp om att få med sig tre poäng från Molineux Stadium. Blir tufft!

Twitter Facebook

Wolves och Leicester spelar sin första ligamatch sedan den 1 februari, men det är alltså inte en full omgång som väntar i Premier League i helgen, omgångarna har inte riktigt varit synkade i och med omspelen i FA Cupen. men efter onsdagens möte mellan Manchester City och West Ham så är ordningen högst troligt återställd igen – då står alla lag på 26 spelade matcher.

Tillbaka till Molineux Stadium, och mötet mellan Wolverhampton och Leciester. Det är en minst sagt spännande tillställning vi har framför oss den här fredagen, på ena sidan ett Wolves som fortsatt har en realistisk chans att nå fjärdeplatsen, och på andra sidan; ett Leicester som gjort det otroligt bra den här säsongen – och som bara infinner sig två poäng efter självaste Manchester City.

Det kommer onekligen att bli kamp om samtliga tre pinnar på Molineux Stadium, vi har väldigt svårt att urskilja dessa lagen just på den här arenan då Wolves har en superintressant höjd samtidigt som Leicester bekräftat att de är att räkna med.

Att välja sida kommer vi därför inte att göra, istället kommer vi att lyfta fram ett odds från målmarknaden, som så här på förhand känns superintressant.

BLGM – Ja

Wolverhampton har som bekant en superintressant offensiv, den har möjligtvis inte varit på topp under hela säsongens gång men att höjden finns där råder det inga som helst tvivel om. Och här på hemmaplan tenderar de offensiva gubbarna att bjuda till, faktum är att Wolves gjort minst ett mål, i 12 av sina 13 senaste matcher här på Molineux Stadium. Addera därtill att Traore ser ut att hinna bli spelklar, vilket innebär att Wolves inte lider av några skador. Det är givetvis oerhört positivt.

För Leicesters del missar givetvis Bennett matchen, Wolves-lånet får inte ställas mot sin arbetsgivare (Leicester) och missar därmed mötet. Utöver honom så är Mendy skadad, och Ndidi tveksam till spel.

Och även Leciester har alltså en imponerande målproduktion, de har gjort mål i 10(!) raka matcher sett till alla tävlingar och det är alltså bara City och Liverpool som gjort fler mål än dem i ligaspelet. Med det sagt så tror vi båda lagen hamnar i målprotokollet på fredagskvällen – i princip allting talar för ett sådant utfall!

BLGM – Ja, blir därför vårt speltips från Molineux Stadium, målspelet betalar godkända 1.75x insatsen hos spelbolaget Bet365. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS BET365 – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Spana in Bethard – få 1000 kr i bonus

Bethard har marknadens bästa odds på sport, och erbjuder alla nya kunder 1000 kr i välkomstbonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.75
Bolag: Bet365 (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming