speltips_skribent

Speltips Monaco – Montpellier 14/2: Tredje raka segern?

Monaco har noterats för två raka segrar inför fredagens möte mot Montpellier – blir en tredje här!

Twitter Facebook

Monaco upplevde en tuff säsong i fjol när de slutade först på en 17:e plats i tabellen, med två poäng ner till kvalplatsen. Ett fullständigt oväntat utfall, i och med att Monaco slutade på en andraplats året innan. Och även i år fick de alltså en urusel start på säsongen, Monaco stod fortsatt på noll segrar efter sex spelade omgångar under hösten, vilket givetvis väckte massvis med frågetecken – “vad håller på att hända med den här fotbollsklubben?”.

Monaco tog dock sig i kragen och började vinna fotbollsmatcher, och faktum är att de, sedan dess vunnit sju av sina nio senaste matcher på hemmaplan. Det innebär att vi nu finner de på en sjundeplats i tabellen, med fem poäng upp till Lille och Europa-platsen.

Tittar vi närmre på Monacos spelartrupp så är den här uppryckningen trots allt, allt annat än ett oväntat utfall. De har en riktigt stark trupp med lirare som Jovetic, Ben Yedder, Golovin, Balde, Adrien Silva, Fabregas och Slimani, ett par har möjligtvis gjort sitt på den absolut högsta nivån, men här i ett Monaco fungerar de alldeles utmärkt.

Och nu när Monaco är tillbaka i vinnarspåret, med två raka segrar, så är vi alltså övertygade om att de sätter fart mot en tredje. De kommer dessutom närmst från en jäkla moralboost, då de besegrade Amiens på bortaplan efter en sen vändning (kvittering i den 85:e, och sedan 2-1 i den 93:e matchminuten). Starkt!

Montpellier får se upp!

Montpellier må infinna sig två poäng före i Monaco i tabellen, men det är främst på hemmaplan som de plockar sina poäng. Faktum är att det enbart är fyra lag i Ligue 1 som presterat sämre än Montpellier på resande fot, de har alltså enbart vunnit en fotbollsmatch på bortaplan den här säsongen. Det är givetvis en siffra som sticker ut när de, totalt sett står på 10 segrar.

Vi kan dessutom konstatera att Montpellier närmst föll mot PSG med 5-0 här på bortaplan, i matchen innan det föll man mot Belfortaine FC (till vardags i fjärdedivisionen(!)) efter ett straffdrama, i den franska cupen.

Vi anser därför Monaco ha goda chanser till att plocka en tredje raka seger här på fredag. De har ett flertal goda målskyttar i laget som dessutom gjort mål här på slutet, vi syftar givetvis på Jovetic, Ben Yedder och Slimani här – lirare som kan avgöra fotbollsmatcher på egen hand!

Den raka ettan klickas in till fina 2.05x insatsen hos spelbolaget Betsson!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Betway: 1000 kr i bonus

Betway bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 2.05
Bolag: Betsson (1000 kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming