speltips_skribent

Speltips Dortmund – Eintracht Frankfurt 14/2: Hemmastarkt vs bortasvagt!

Borussia Dortmund har vunnit 10 av 14 matcher på hemmaplan den här säsongen, noll förluster är dessutom ett faktum. Nya poäng på fredag?

Twitter Facebook

Bundesliga är onekligen mer spännande än på mycket länge i år, efter 21 spelade omgångar så har vi faktiskt ett flertal lag som ser ut att kunna utmana Bayern om ett ligaguld. Leipzig, som placerar sig ett poäng efter Bayern, är givetvis en het kandidat, men även Gladbach som kan kliva upp på en delad andraplats ifall de vinner sin hängmatch. Addera därtill ett Borussia Dortmund, samt ett Leverkusen som “bara” infinner sig åtta poäng efter ligaledaren Bayern.

Oavsett ifall Bayern nu går och vinner den här serien (vilket de givetvis kommer att göra) så är det trots allt ett steg fram när det kommer till underhållningsvärdet här i februari månad, det är mest kul – det är väl det vi försöker säga!

Och Bundesliga bjöd onekligen till i den senaste omgången när Borussia Dortmund och Bayer Leverkusen gjorde upp på BayArena. Leverkusen vann till slut den matchen med hela 4-3, och ja, Håland gjorde alltså inget(!) mål den gången. Tung förlust för Dortmund!

Men här på hemmaplan så är Borussia Dortmund som bekant en helt annan deal, de är alltså fortsatt obesegrade på Signal Iduna Park den här säsongen och då har trots allt klubbar som Leverkusen, Barcelona, Gladbach, Inter och Leipzig varit på besök. Ett bortasvagt Eintracht Frankfurt bör man därför vara steget större än, tycker vi.

Se upp för Kostic!

Eintracht Frankfurt har noterats för 10 poäng på dem 4 senaste omgångarna i Bundesliga, det är ett grymt facit som givetvis får oss att tvivla lite på att det blir en komfortabel hemmaseger här, men! Precis som Dortmund så är Eintracht två olika fotbollslag, beroende på var de spelar sina fotbollsmatcher.

Faktum är att det bara är ett enstaka lag i Bundesliga den här säsongen som plockat färre poäng än just Eintracht Frankfurt, på bortaplan – Fortuna Dusseldorf. Det säger väl egentligen allting om hur bortasvagt Eintracht faktiskt är – 7 poäng har man lyckats skrapa ihop på 10 matcher!

Siffrorna talar sitt tydliga språk, och därför tror vi inte ens Kostic kan rädda detta Eintracht Frankfurt här. Han stod för otroliga fyra poäng mot Augsburg senast (två mål och två assist) men här räknar vi alltså med att Dortmund sätter fart, direkt från matchstart – svårighetsgraden höjs onekligen ett par snäpp!

Borussia Dortmund (-1.5 asian handicap) blir alltså vårt speltips från Signal Iduna Park, Dortmund har trots allt gjort 36(!) mål på 10 hemmamatcher den här säsongen. Linan betalar finfina 2.03x insatsen hos spelbolaget Bethard!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Betfair: 1000 kr i bonus

Betfair bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 2.03
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming