speltips_skribent

Speltips Amiens – PSG 15/2: Odds från asianmarknaden

PSG har vunnit nio raka matcher inför lördagens möte mot bottenlaget Amiens – enorm klasskillnad här!

Twitter Facebook

Allting är i sin ordning i Ligue 1, PSG vinner fotbollsmatch efter fotbollsmatch och numer skiljer det alltså hela 12 poäng mellan PSG och tabelltvåan Marseille. Klasskillnaden är enorm, detta trots att Cavani bara startat fyra matcher den här säsongen. Neymar? Han har bara lirat hälften av matcherna.

Det måste vara en aning provocerande för Marseille det här, de är alltså på väg att göra en av sina bästa säsonger i Ligue 1 och har 13 raka matcher utan en förlust i ligaspelet (vunnit 10 av dem dessutom) men placerar sig trots detta, 12 poäng efter PSG. Ja det är helt enkelt omöjligt.

Med det sagt så talar givetvis allting för att PSG besegrar Amiens på lördag. Amiens infinner sig först på en 19:e plats i tabellen med blott 20 poäng på kontot, 41 poäng efter PSG. Vi konstaterar även att Amiens inte vunnit en match i ligaspelet sedan i början på november månad, alltså har man noterats för 12(!) raka poängtapp.

Komfortabel trea

Precis som ni nämner i ingressen så har PSG vunnit nio raka matcher inför det här mötet men det är alltså inte enbart segrarna som sticker ut här, utan deras nästintill löjliga målproduktion. 29 baljor har PSG alltså gjort på dem 9 senaste matcherna, ett snitt som landar på 3.22 mål per spelad match. Otroligt!

Här närmst besegrade PSG Dijon med 6-1 på bortaplan i den franska cupen (Tuchel roterade dessutom), och även fastän vi möjligtvis inte räknar med att de gör sex nya mot Amiens, så tror vi de i alla fall sätter dit två eller tre baljor. Asianmarknaden är därför utav intresse – som alltid med PSG.

PSG (-1,5 asian handicap) är ett givet spel härifrån, detta trots att Neymar (högst troligt) inte kommer till spel på lördag. Dessutom är i princip alla andra lirare tillgängliga här!

Vi klickar in spelet hos spelbolaget SpeedyBet till otroligt fina 1.92x insatsen! Stort lycka till.

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

200% upp till 1000 kr – hos ComeOn

Sätt in 500 kr, och få 1500 kr att spela för hos speljätten ComeOn.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.92
Bolag: SpeedyBet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming