speltips_skribent

Speltips FC Barcelona – Getafe 15/2: Det stora testet för Getafe!

Tabelltrean(!) Getafe reser nordöst, till Barcelona i jakten på nya poäng! Är de tillräckligt bra för att störa Messi & Co?

Twitter Facebook

Oj, oj, oj vad spännande! Vi tackar Spanien ödmjukast för den här tillställningen, ett minst sagt fantastiskt Getafe ska försöka få omkull FC Barcelona på Camp Nou, ett obesegrat Barcelona dessutom. De har ännu inte förlorat en match på hemmaplan den här säsongen.

Och givetvis är det Getafe som sticker ut lite extra här, all respekt för Barcelona men det Bordalas och Getafe håller på med just nu är bara fascinerande, den här lilla klubben spelar dessutom ute i Europa i år (ställs mot Ajax i slutspelet), trots detta infinner man sig på en tredjeplats i tabellen, före lag som Atletico Madrid, Sevilla och Valencia. Otroligt!

Vi kan även konstatera att Getafe radat upp fyra raka segrar i ligaspelet inför lördagens möte, i samtliga dessa fyra matcher har de dessutom hållit nollan intakt. Det som gör det hela mer imponerande är det faktum att de ställts mot Valencia, Athletic Bilbao och bland annat Real Betis, tre riktigt skickliga fotbollslag. Ja, detta Getafe slutar inte att fascinera.

Men hur väl fixar Getafe lördagens uppgift då? Barcelona är trots allt inte att leka med här på Camp Nou, de har vunnit 10 av 11 möjliga matcher här i ligaspelet och har en målskillnad som lyder; 37-11. Lyckas Getafe stå emot Messi & Co?

Kombinationsspel till 2.55x

Clement Lenglet kommer att missa lördagens möte på grund av avstängning, fransmannen drog på sig ett rött kort mot Real Betis förra helgen. Utöver honom så missar även Suarez och Dembele matchen, båda är som bekant långtidsskadade. Turligt nog är dock Pique tillbaka efter avstängning, vilket högst troligt innebär att han och Umtiti bildar mittlås.

Ansu Fati lär få fortroendet från start igen och tillsammans med Messi och Griezmann lär han bilda fronttrion.

Getafes enda avbräck är högerbacken Damian Suarez som är avstängd, uruguayanen har varit otrolig i år och lär givetvis saknas. Getafe är dock oerhört organiserade och trygga i sitt spel, därför tror vi heller inte de försvagas allt för mycket. Getafe har alltså i snitt släppt in mindre än 1.00 mål per spelad match på bortaplan – endast två lag i serien är bättre.

Och med det sagt så tror vi på en någorlunda tillknäppt tillställning, Getafe lämnar alltid ifrån sig bollen, vilket givetvis öppnar upp för ett stort bollinnehav för Barcelona. Och där gäller det för Getafe att vara på sin vakt. I slutändan tror vi även detta resulterar i att Barcelona åtminstone gör ett, eller två mål i den här matchen, med det bollinnehavet de kommer ha har vi helt enkelt svårt att se att de inte ska göra mål.

Vi klickar därför in Barcelona som vinnare i matchen, plus att de håller även nollan. Getafe är magiska, men här på Camp Nou bör man trots allt vara steget mindre. Kombinationsspelet betalar otroliga 2.55x insatsen hos Betsson!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Betway: 1000 kr i bonus

Betway bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Barcelona vinner och håller nollan
Odds: 2.55
Bolag: Betsson (1000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming