speltips_skribent

Speltips Bologna – Genoa 15/2: Vi väljer sida

Bologna entrar lördagens möte med tre raka segrar i bagaget, de infinner sig dessutom bara ett poäng ifrån sjätteplatsen. Löser ny trea?

Twitter Facebook

Mihajlovićs Bologna har växlat upp! Och extra kul är det givetvis eftersom att Mattias Svanberg representerar klubben, och här närmst lirade han i över 70 minuter när Bologna besegrade Roma på Stadio Olimpico! 3-2 blev det i den matchen, tre riktigt tunga poäng!

Och nu tar Bologna alltså sikte på ytterligare en seger på lördag, en fjärde raka dessutom, addera därtill att man bara förlorat en av sina åtta senaste matcher i Serie A. Formen är fin med andra ord men även Musa Barrow mår bra och det är viktigt för Bologna. Gambianen stod för två drömmål mot Roma och har nu gjort tre mål på fyra matcher.

Den goda trenden har som sagt öppnat upp för en fight om Europa-platsen för Bolognas del, vilket givetvis motiverar extra så här inför en match mot Genoa på hemmaplan. Det är som sagt bara ett poäng upp, och det är Hellas Verona som har positionen i nuläget – det innebär att Bologna, i allra högsta grad har en Europa-plats inom sikte!

De vinner igen!

Oavsett hur vi än vrider och vänder på det hela så går det inte att bortse från det faktum att Genoa är ett drömmotstånd just nu. De placerar sig först på en 18:e plats i tabellen, med blott 19 poäng på kontot. Addera därtill att de bara vunnit 4(!) av 23 matcher den här säsongen.

Det har förvisso sett betydligt bättre ut för Genoa under de senaste veckorna, med bland annat en seger över Cagliari och ett kryss mot Atalanta på bortaplan, men det går samtidigt inte att blunda för deras usla bortafacit. Genoa har alltså ännu inte vunnit en match på bortaplan den här säsongen, och har samtidigt släppt in otroliga 28 mål på 12 bortamatcher – med den siffran är de sämst i serien!

Speltipset vi plockar fram blir därför den raka ettan på 1X2-marknaden, den betalar godkända 1.84x insatsen hos Bet365. Stort lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS BET365 – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Spana in Bethard – få 1000 kr i bonus

Bethard har marknadens bästa odds på sport, och erbjuder alla nya kunder 1000 kr i välkomstbonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.84
Bolag: Bet365 (1000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming