speltips_skribent

Speltips Villarreal – Levante 15/2: Studsar tillbaka?

Villarreal har gått riktigt bra här på slutet och infinner sig numer bara två poäng ifrån sjätteplatsen. Steget större än Levante?

Twitter Facebook

Oj vad spännande La Liga är just nu, slaget om Europa-platserna är onekligen något extra i Spanien i år där ett flertal klubbar är involverade. Villarreal är bara ett av dem lagen, Valencia, Sociedad och Sevilla är tre andra och addera därtill ett Atletico Madrid och Getafe, som absolut kan bli indragna i det här – ingen går säkert!

Precis som vi nämner i ingressen så infinner sig Villarreal enbart två poäng ifrån Real Sociedad och sjätteplatsen, och det har de deras fina forma att tacka för. Villarreal är ett av ligans formstarkaste lag just nu, 9 segrar är ett faktum på de 12 senaste matcherna och här i ligaspelet har de vunnit fem av dem sju senaste matcherna. Addera därtill att enbart Real Madrid och Barcelona gjort fler mål än Villarreal.

Vi räknar därför med Villarreal här under våren, de har bevisligen växlat upp och har dessutom plockat in Alcacer från Borussia Dortmund, en lirare som i princip garanterar mål. En jäkligt bra förstärkning, minst sagt. De har dessutom Moreno sedan tidigare, men även en superintressant lirare i Samuel Chukwueze, nigerianen är bara 20 år gammal och har gjort det riktigt bra i Villarreal i år – Liverpool ryktas vara intresserade!

Levante kan därför räkna med att det blir en tuff batalj här på El Madrigal på lördag, ett Levante som förlorat fem av sina sex senaste bortamatcher dessutom. Totalt sett står de på 9 förluster, av 12 möjliga här på bortaplan, och därför bör Villarreal trots allt ha väldigt goda möjligheter till att vinna den här matchen.

Odds från asianmarknaden

Levante är absolut inget dåligt fotbollslag, snarare tvärtom så har de gjort det riktigt bra i La Liga den här säsongen. Det vittnar onekligen deras tabellposition om (11), och därför ska de inte underskattas, men! Nu ställs de trots allt mot ett av Spaniens formstarkaste gäng i Villarreal, ett lag som består av spelare som Cazorla, Moreno, Alcacer, Gomez, Trigueros, Iborra och bland annat Albiol, det är ett riktigt fint fotbollslag det här – och det går inte att blunda för.

Potentialen är superintressant hos detta Villarreal, och därför kommer vi också att syna dem på asianmarknaden. De bör onekligen ha en god chans att göra två, eller tre mål här. Här på hemmaplan snittar de trots allt mer än två mål per spelad match, och lider dessutom knappt av några skador!

Villarreal (-1 asian handicap) är därför ett superintressant spel här, hela insatsen betalas tillbaka vid en uddamålsseger och det är ett givet spel från El Madrigal när ett bortasvagt Levante kommer på besök.

Spelet betalar godkända 1.81x insatsen hos spelbolaget Bethard! Dagens bästa speltips?

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Paf: 100 kr omsättningsfritt

Paf bjuder alla nya kunder på 100 kr helt utan omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1.81
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming